Diamante pe suprafața planetei Mercur?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Cercetătorii au sugerat că suprafața planetei Mercur ar conține 16 cvadralioane de tone de diamante. 

Cei de la interestingengineering.com au precizat aici că din cauza faptului că scoarța lui Mercur este compusă în cea mai mare parte din grafit, o formă de carbon în stare pură, acesta se poate transforma în diamante atunci când este lovit de asteroizi, iar planeta este plină de cratere produse de contactul cu meteoroizii și cometele care au lovit-o de-a lungul timpului. 

„Unda de presiune provenită din contactul cu asteroizii sau cometele care lovesc suprafața cu zeci de kilometri pe secundă ar putea transforma acel grafit în diamante”, a spus Kevin Cannon, geolog la Colorado School of Mines, citat de interestingengineering.com. Cercetătorul și-a prezentat ultimele descoperiri la Conferința de știință lunară și planetară. în Houston în luna martie a acestui an.

Ne pregătim de retrogradarea lui Mercur!

În astrologie Mercur îl reprezintă pe Hermes și este planeta care guvernează comunicarea, gândirea, învățarea și călătoria. Și când este retrograd -  când „pare” să se deplaseze înapoi pe orbita sa - acele zone ale vieții devin un pic haotice. Trebuie să verifici totul cu atenţie. În timpul retrogradării, cu siguranță te poţi aștepta la complicații, dar şi la răsturnări de situaţie bune în unele cazuri.

Perioadele cu Mercur retrograd sunt cunoscute ca fiind un timp al haosului cosmic și asta pentru că această mică, dar puternică planetă are control asupra tuturor lucrurilor de natură logistică. Gândirea, scrierea, comunicarea, calcularea, programarea și sincronizarea se încadrează în jurisdicția planetară a lui Mercur - deci, atunci când se retrogradează, poate avea în mod evident un impact major asupra carierelor noastre. Este obișnuit ca lucrurile să se oprească sau să se lovească de obstacole. Este ușor să confundați sau să treceți cu vederea detaliile, așa că verificați din nou e-mailurile profesionale pentru greșeli.

Așadar, retrogradarea va începe în Gemeni și se va finaliza în Taur. Spre jumătatea anului, vom fi nevoiți să ne dăm seama în ce ne investim banii. Sau dacă nu cumva alergăm după mai mulți iepuri și nu prindem niciunul. Ne vom lovi de rigiditatea celor din jur în ceea ce privește negocierile. 

mai multe detalii despre ce se va întâmpla între 10 mai și 3 iunie cu retrogradarea lui Mercur afli chiar aici!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel