Doliu în folclorul românesc. Un muzician renumit a murit

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Monden
Doliu în folclorul românesc. Un muzician renumit a murit / Foto: Pixabay
Doliu în folclorul românesc. Un muzician renumit a murit / Foto: Pixabay

Un renumit cântăreț de muzică populară a murit.

Dezidoriu Bora a decedat, în seara de 24 octombrie 2021, din cauza unui infarct, la vârsta de 61 de ani, scrie Realitatea.net

Acesta fost unul dintre cei mai renumiți braciști la nivel național, a colaborat cu foarte multe orchestre profesioniste, fiind activ în Ansamblul Cununița, dar a mai cântat și cu Grupul Iza. 

Dezidoriu Bora a avut colaborări cu mulți artiști ai României printre care îi putem aminti pe Ioachim Făt și pe Petrică Moise.

Doliu și în lumea filmului. Un actor din serialul "Friends" a murit

Actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru interpretarea lui Gunther în serialul „Friends”, a murit la vârsta de 59 de ani, de cancer la prostată. Acesta a decedat în locuinţa sa din Los Angeles.

Actorul a fost diagnosticat cu cancer la prostată în stadiu avansat în septembrie 2018. El şi-a spus povestea la începutul acestui an la emisiunea „Today”. A lucrat şi ca activist pentru persoanele cu prostată pentru a face un prim test de sânge încă de la vârsta de 40 de ani.

„A fost cunoscut ca actor, muzician, un avocat al conştientizării cu privire la cancer şi un soţ iubitor. Michael a iubit muzica live împreună cu formaţia sa Clemson Tigers. Dacă îl întâlneai o dată, ţi-l făceai prieten pe viaţă”, a scris managerul său.

Tyler este binecunoscut pentru rolul Gunther, un angajat al cafenelei Central Perk, îndrăgostit de Rachel, interpretată de Jennifer Aniston, în serialul popular al NBC. Anul acesta, el a avut o apariţie prin videoconferinţă la HBO Max în specialul „Friends: The Reunion”.

Și actorul american Val Bisoglio, cunoscut pentru rolul din „M.A.S.H.”, a murit, astăzi, la vârsta de 95 de ani, potrivit unui anunț făcut chiar de soţia acestuia. Unul dintre cele mai cunoscute roluri în care a jucat Val Bisoglio este cel al lui Franck Sr, tatăl lui Tony Manero (interpretat de John Travolta) în „Saturday Night Fiver” (1978). El a jucat şi în comedia lui Gene Wilder „Frisco Kid” (1979) şi a avut o apariţie în „Serpico” (1973) cu Al Pacino, mai scrie Realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel