DOUĂ zodii au șanse mari să facă bani după 20 august. Aspecte foarte bune

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Viața noastră e afectată, de la un simplu coș de cumpărături până la facturi la apă, electricitate, la întreținere. Astrologul Daniela Simulescu ne recomandă ca în următoarele luni, cel puțin până la finalul lui 2022 să fim mai atenți cu banii, nu doar cu cei pe care îi cheltuim, ci și cu cei pe care am putea să îi producem. Intrarea lui Marte în Gemeni pe 20 august o să ne facă să vrem să găsim soluții, să facem banii să lucreze pentru noi, să investim. 

Două zodii cu noroc la investiții după 20 august ar putea fi Gemenii și Scorpionii! 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

În primul rând, până în octombrie este de bine. Vă merge mintea extraordinar de bine și pentru banii voștri și pentru ai altora. Nici nu veți conștientiza câte lucruri puteți să faceți în zona financiară. Marte mergând apoi în semnul vostru, totul va depinde de voi. Cât e Marte în casa a 12-a până pe 20 august, sunt câteva îngrijorări legate de sănătate. Sfatul astrologului este să faceți chestii pentru voi, cu cât cheltuiți mai mulți bani pentru propria persoană, cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. Oamenii din jurul vostru vă sprijină.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Până pe 20 august, din cauza partenerului faceți multe cheltuieli sau partenerul face din cauza voastră. După 20 august, Marte va intra în casa a 8-a până în martie anul viitor. Este vorba despre moșteniri, despre afaceri, taxe, de impozite, dar e și o perioadă extrordinară să faceți investiții. Cu Nodul Sud în semnul vostru nevoia de supraviețuire este foarte mare. Nu este o perioadă bună pentru un proces de partaj, dar puteți să învățați să negociați.

Aspecte valabile pentru toate semnele zodiacale:

Componenta financiară, așadar, plutește în aer, mai ales că axa Scorpion-Taur vorbește despre bani, despre cum putem să îi investim, cum gestionăm cheltuielile astfel încât să trăim cu mai puțin decât o făceam, având în vedere și creșterea mare a prețurilor.

Uranus va rămâne în Taur până în 2026, deci nimic nu este sigur, în orice clipă ne putem confrunta cu exact scenariul care nici prin cap nu ne-ar fi trecut vreodată, așa că e bine să avem mereu un fond de rezervă.

Astrologul ne amintește și de faptul că energia Nodului Sud în Scorpion care aduce crize poate oferi aspecte extrem de favorabile pentru cei care vor să profite de astfel de momente și au calități în zona afacerilor. Cu Nodul Sud în Scorpion poți da lovitura. 

Crucea pe care o ducem. Crize și blocaje cu Nodul Sud în Scorpion până în iulie 2023

Independența financiară este un aspect care ar trebui să ne preocupe pe toți, iar după 20 august va fi și mai posibil deoarece Marte va intra în semnul Gemenilor unde va rămâne până anul următor. El ne va ajuta să găsim mai multe idei și metode de a face bani, mai multe colaborări și modalități inedite de a oferi servicii. 

În sfârșit, cheia de abordare a evenimentului triplei conjuncții Marte, Uranus și Nodul Nord din Taur se află în noi, iar cuvântul care ar trebui să o facă să deschidă uși este echilibrul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel