Etalare tarot pentru Berbec, Leu și Săgetător. Cu ce se confruntă în luna iulie?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Tarot
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Care sunt previziunile pentru aceste trei semne de foc?

Ce primesc cele trei zodii de foc în această lună? Să vedem ce carte i se potrivește fiecăreia dintre ele. Discutăm, desigur, despre Berbec, Leu și Săgetător.

Etalare tarot pentru Rac, Scorpion și Pești. Ce vor întâmpina în luna lui Cuptor?

Berbec (Cartea: "Regele de Bâte")

În luna iulie, Berbecul se poate confrunta cu o perioadă în care este îndemnat să își asume responsabilități clare și să fie lider în diferite aspecte ale vieții sale. Regele de Bâte simbolizează puterea, autoritatea și determinarea. Berbecii ar putea fi în fața unor decizii importante sau în roluri de lider în diverse situații. Este important pentru ei să fie siguri că își folosesc puterea în mod constructiv și să fie conștienți de impactul acțiunilor lor asupra celor din jur.

Etalare tarot pentru Gemeni, Balanță și Vărsător. La ce să se aștepte luna aceasta?

Leu (Cartea: "Moartea")

Pentru Leu, luna iulie ar putea aduce schimbări semnificative sau transformări importante în viața lor. Cartea "Moartea" în tarot nu indică neapărat sfârșituri definitive sau moarte, ci mai degrabă transformări profunde și inevitabile. Leii ar putea trece prin procese interioare sau exterioare de regenerare și de înnoire. Este o perioadă potrivită pentru ei să lase în urmă vechile modele și să adopte noi perspective și direcții în viață.

Săgetător (Cartea: "7 de Cupe")

Pentru Săgetător, luna iulie ar putea fi o perioadă în care visurile și aspirațiile lor sunt puse la încercare. 7 de Cupe în tarot sugerează o abundență de opțiuni și posibilități, dar și necesitatea de a alege cu înțelepciune și discernământ. Săgetătorii ar putea fi înclinați să exploreze diferite direcții sau să fie confruntați cu iluzii și confuzii în ceea ce privește obiectivele lor. Este important pentru ei să-și clarifice prioritățile și să-și concentreze energia pe ceea ce este cu adevărat important pentru ei.

Etalare tarot pentru Taur, Fecioară și Capricorn. Ce lecții le oferă luna iulie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel