Explorarea profunzimilor interioare. Influența lui Saturn în mers direct pentru zodia Leu

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
pixabay.com
EXCLUSIV
pixabay.com

Saturn este în mers direct până în vara acestui an. Iată ce aduce acest tranzit pentru nativii zodiei Leu.

Cum te sprijină Saturn până la 29 iunie, dacă ești Leu sau ai ascendent în Leu?

Întâi, Saturn este în mers direct până la data de 29 iunie 2024. Va fi retrograd iar, între 29 iunie și 15 noiembrie.

Odată cu acest tranzit, fiecare semn din zodiac va primi lecții valoroase.

Saturn îi îndeamnă pe toți nativii să analizeze cu mai multă seriozitate fiecare structură fundamentală din viața lor. Vrea ca noi toți să ne redefinim limitele și să construim fundații solide.

Saturn în mers direct aduce nu doar așteptări, ci și nevoia de responsabilitate și autodisciplină. Cere fiecărui nativ să abordeze cu mult curaj provocările care se ivesc și să preia controlul asupra propriei vieți.

Lordul Karmei oferă un moment propice pentru a învăța din experiență, pentru a aduce ordine în prezent și nu în ultimul rând, pentru a planifica un viitor mai sigur.

Călătoria către maturitate și încredere. Impactul MAJOR al lui Saturn în mers direct pentru zodia Pești

Saturn în mers direct pentru zodia Leu/Ascendent în Leu

Tranzitul lui Saturn direct în Pești poate să aibă un impact semnificativ asupra Leilor. Cum ar putea resimți nativii această influență?

Ei bine, nativii sunt încurajați să exploreze niște aspecte mai profunde ale ființei lor. Introspecția, meditația și conectarea la partea lor spirituală pot să aducă revelații profunde, dar și progrese pe planul dezvoltării personale.

De asemenea, valorile personale devin foarte importante cu Saturn în mers direct în semnul Peștilor. Acești nativi vor simți nevoia de a clarifica anumite valori, dar și de a face anumite schimbări. 

Ce culoare norocoasă are Leul dar și ce trebuie să evite?

Leii se pot confrunta și cu anumite iluzii. Însă, Saturn îi poate ajuta pe aceștia să vadă realitatea într-un mod mai clar și să nu se lase influențați de confuzii.

Devine importantă și sănătatea. Din ce în ce mai importantă. Adoptarea unui stil de viață echilibrat devine o prioritate pentru Lei. Trebuie să ai grija de tine într-un mod mult mai conștient și să faci schimbările necesare, pentru o sănătate mai bună.

Ce înseamnă să ai ascendent în Leu? Iată prin ce se fac remarcați acești nativi

În ceea ce privește relațiile și parteneriatele, ai nevoie de mai multă claritate, dar și de responsabilitate. Ai nevoie și de limite clare.

Odată cu acest tranzit, ai face bine să te adâncești mai mult în aspectele spirituale. Să ții cont și de realitățile subtile ale vieții. 

Pe scurt, fii mai deschis la procesul de creștere spirituală, dar și la dezvoltarea ta personală. Pentru că acest tranzit chiar te sprijină.

Astrosens te îndeamnă să citești și: Șanse și provocări oferite de Saturn nativilor Gemeni. Care sunt recomandările?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel