Șanse și provocări oferite de Saturn nativilor Gemeni. Care sunt recomandările?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Cum te încurajează Saturn, dar și ce lecții îți oferă? Ține cont de aceste recomandări, valabile până în vară!

Cum te sprijină Saturn până la 29 iunie, dacă ești Gemeni sau ai ascendent în Gemeni?

În primul rând, Saturn este în mers direct până la data de 29 iunie 2024. Apoi, va fi retrograd iar, între 29 iunie și 15 noiembrie.

Odată cu acest tranzit, fiecare semn din zodiac va primi lecții valoroase în diverse arii ale vieții.

Saturn îi îndeamnă pe toți nativii să analizeze cu mai multă seriozitate fiecare structură fundamentală din viața lor. Vrea ca noi toți să ne redefinim limitele și să construim fundații solide.

Mai mult, Saturn în mers direct aduce nu doar așteptări, ci și nevoia de responsabilitate și autodisciplină. Cere fiecărui nativ să abordeze cu mult curaj provocările care se ivesc și să preia controlul asupra propriei vieți.

Lordul Karmei oferă un moment propice pentru a învăța din experiență, pentru a aduce ordine în prezent și nu în ultimul rând, pentru a planifica un viitor mai sigur.

"Expune-te oamenilor, fă-ți prieteni!" Previziuni până în 2025 cu Nodul Sud în Balanță pentru zodia Gemeni

Saturn în mers direct pentru zodia Gemeni/Ascendent în Gemeni

Cu Saturn în mers direct în Casa a 10-a, poți experimenta o schimbare semnificativă în carieră, dar și în ceea ce privește propria reputație. Mai ales dacă ai Soarele, Luna sau Ascendentul în primele 10 grade din Gemeni, vei simți cu atât mai mult aceste schimbări.

Un lucru este cert: Saturn te pune să faci niște alegeri în carieră și dorește să atingi maturizarea din punct de vedere profesional. Dacă este posibil, te îndeamnă chiar să faci unele schimbări în profesia ta.

Ce aduce Marte în Vărsător pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Totodată, mișcarea directă a lui Saturn te poate pune față în față cu niște dileme legate de proprietate sau de zona de case și imobiliare. Practic, Saturn vrea să faci alegeri serioase în ceea ce privește resursele sau propria locuință.

Alături de Neptun, Saturn își dorește să iți urmezi visele și aspirațiile legate de carieră.

Este adevărat că poți să simți o presiune în unele aspecte ale vieții tale, când vine vorba de muncă. Poți fi nevoit să alegi un echilibru între viața personală și cea profesională. Chiar daca acest echilibru nu poate fi obținut peste noapte, Saturn îți oferă determinarea de care ai nevoie.

Saturn în Casa a 10 aduce atât șanse, cât și provocări legate de carieră, dar și de planurile tale de viitor. Până în vară, profita de ocazie să iei decizii înțelepte, ca să poți obține cât mai multe satisfacții și realizări. Pentru a nu da greș, încearcă să ai răbdare și un plus de curaj, astfel încât să îți atingi obiectivele cu succes.

Poți să citești și: Stresul va fi cel mai mare inamic pentru această zodie! Astrele îi spun să nu piardă vremea în 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel