Festivalul Filmului Francez se desfășoară de azi în București, dar și în alte orașe din țară

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Social
freepik.com
freepik.com

Între 21 și 31 martie, Festivalul Filmului Francez se desfășoară în București, precum și în alte 12 orașe. Iată care sunt!

La cea de-a 28-a ediție a Festivalului Filmului Francez în România, care se va desfășura în perioada 21 - 31 martie, la București și alte 12 orașe din țară, veți găsi filme din selecțiile prestigioaselor festivaluri de la Cannes, Berlin, Locarno, Veneția, Toronto și Annecy.

Cu peste 100 de proiecții de film programate în cinematografe și spații culturale alternative din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Arad, Brașov, Brăila, Constanța, Craiova, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș, acest festival promite să fie un eveniment captivant pentru cinefili.

Noaptea Muzeelor - la cea de-a XX-a ediţie, pe 18 mai

În cadrul proiecțiilor din București, la Cinema Elvire Popesco, veți avea ocazia să întâlniți actori precum Karim Leklou, Sandra Parfait și Claire Duburcq, alături de regizoarea Angela Ottobah.

Deschiderea festivalului în București va fi marcată de proiecția comediei "Une Annee Difficile" ("Un an dificil"), regizată de Olivier Nakache și Eric Toledano, cei care au creat și filmul "Intouchables", unul dintre cele mai mari succese de box office din Franța.

Pe lângă filmele din selecțiile festivalurilor internaționale de prestigiu, festivalul va prezenta și producții recente aclamate de critici și de publicul francez. Competiția tinerelor talente va aduce în atenția publicului român filme de debut care concurează pentru Premiul Publicului, oferit de Institutul Francez din România.

Impactul tehnologiei asupra sentimentului de singurătate. Conexiunea online nu este suficientă!

Biletele pot fi achiziționate online sau de la casieria cinematografului, iar programul complet al festivalului este disponibil pe https://festivalff.ro. Organizat de Institutul Francez din România, acest festival beneficiază și de parteneriatul media al Agenției Naționale de Presă AGERPRES.

Vezi și: Controalele regulate sunt esențiale pentru a identifica și gestiona aritmiile, chiar și în absența simptomelor.

Sursa: AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel