Horoscop 19 iunie pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Indiscreția costă pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Previziuni zilnice 19 iunie. Ai în vedere mesajele astrelor pentru aceste șase semne ale zodiacului.

Youtube video image

Ce ne pregătesc astrele? Soarele se apropie de un careu cu Neptun. Acesta este un aspect mai neplăcut, atât în teorie, cât și în practică, pentru că ne face să alergăm după fantome, după năluci. Ne păcălim și pe noi dar și pe ceilalți. De asemenea, tindem să ne mințim și pe noi înșine. În aceste zile, trebuie să avem grijă la iluzii, la dezamăgiri.

Lună Plină în Capricorn pe 22 iunie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Taur/Ascendent în Taur

Din păcate, din punct de vedere financiar, s-ar putea să fie destul de multe riscuri. Astrologul îți recomandă ca azi să nu faci o investiție sau o achiziție bazându-te doar pe faptul că ți-a recomandat un prieten. 

Rac/Ascendent în Rac

Dacă ai visat sau ți se pare ceva legat de o situație azi, să știi că așa e. Trebuie să știi că mai poți da și tu greș. Astăzi, trebuie să faci clar diferența dintre realitate și ficțiune. 

Horoscop internațional. Șanse uriașe pentru Rac, Leu și Fecioară până anul viitor

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Sunt niște situații înșelătoare la locul de muncă, care te vor costa. Ce ar trebui să înveți astăzi este să nu te încrezi atât de ușor în cineva. Pentru că azi s-ar putea să îți spună un lucru, iar mâine altul.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ție îți place să faci pe detectivul, să afli, să cercetezi. Dar indiscreția ta astăzi te cam păcălește. Iar dacă nu ești atent, îi vei păcăli și pe ceilalți. Nu face telefonul fără fir, pentru că nu te ajută la nimic. Dar nici pe alții nu îi ajută.

O zodie de FOC va avea parte de VINDECARE în 2024. Despre cine este vorba?

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Zilele acestea te invită să ai grijă pe cine pariezi. Ai face bine să nu pariezi pe nimeni, de fapt, nici măcar pe tine însuți. Pentru că și tu s-ar putea să reacționezi cu totul diferit în anumite situații. Stai în banca ta, lasă viața să se întâmple și cel mai important, nu te victimiza. Să nu crezi nimic, până nu vezi cu ochii tăi.

Pești/Ascendent în Pești

Ești în stare să faci multe compromisuri, doar ca să te ai bine cu familia. Totuși, astrologul îți recomandă ca dacă ți se cere un deget, să nu dai toată mâna. 

Cum să aplici cu succes Legea Atracției în 2024? Recomandări în funcție de zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel