Horoscop 2022 pentru zodiile de PĂMÂNT. Previziunile astrologului Daniela Simulescu

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
(sursa foto: captura video Youtube)
EXCLUSIV
(sursa foto: captura video Youtube)

După 2020 și 2021, doi ani încărcați, iată că ne uităm cu speranță la cel ce urmează. Chiar avem nevoie de o gură de aer, la propriu și la figurat. Anul 2022 este totul despre VINDECARE. O perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul. Da, toate tiparele vechi rămân în urmă şi va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani. Află previziunile 2022 pentru zodiile de pământ:

Horoscop 2022 pentru TAUR / cei cu ascendent în TAUR

Să ne aducem aminte ce îţi povesteam la sfârşitul anului 2020 şi ţi-am tot spus pe tot parcursul anului 2021, că trebuie să faci o schimbare din punct de vedere profesional. Şi că, dacă nu o faci, nu o să îţi fie foarte bine.

Unii dintre voi poate aţi făcut un pas în necunoscut, v-aţi aruncat, aţi avut curaj, aţi rupt o barieră, o regulă pe care o urmaţi de obicei, dar mulţi încă aţi ezitat. Ce se va întâmpla de acum încolo?

Jupiter va ieşi din casa a 10-a. Aţi avut în casa a 10-a şi Jupiter, şi Saturn. Au venit oportunităţi, dar tot nu v-aţi aruncat, tot v-a fost teamă. Jupiter va intra în casa a 11-a. Va intra în Peşti încă de la finalul anului 2021 şi va sta acolo până în mai 2022.

Horoscop complet VIDEO pentru TAUR

Horoscop 2022 pentru FECIOARĂ / cei cu ascendent în Fecioară

Sunt nerăbdătoare să vă povestesc ce se întâmplă pentru voi. Pentru că 2022 la voi e un an relaţional. Trecând peste alte lucruri care vă caracterizează, precum muncă, carieră, profesional, este un an relaţional.

Să ne aducem aminte puţin de 2020. Am avut în casa a 6-a pe Jupiter şi pe Saturn. A fost multă muncă sau v-aţi dat seama că nu vă mai convin condiţiile de muncă, că v-ar conveni altceva, că aţi putea face altceva. Doar că, atunci când este şi Jupiter pe acolo, aveţi impresia că se aşează lucrurile de la sine. Nu e chiar aşa.

Poate mulţi v-aţi confruntat şi cu probleme noi de sănătate sau probleme vechi pe care le-aţi tot dus.

Cert este un lucru: Jupiter iese din casa a 6-a şi intră în casa a 7-a, casa relaţiilor, încă de la sfârşitul lunii decembrie. Jupiter este guvernatorul casei relaţiilor pentru voi.

Horoscop complet VIDEO pentru FECIOARĂ

Horoscop 2022 pentru CAPRICORN / cei cu ascendent în CAPRICORN

Sunt curioasă ce s-a întâmplat din punct de vedere financiar anul acesta. Au fost momente interesante pe acest plan

Dar să vedem ce se întâmplă în 2022: În primul rând Saturn, guvernatorul vostru, va rămâne tot în Vărsător, în casa a 2-a şi vă obligă să fiţi foarte serioşi cu banii, indiferent de vârsta pe care o aveţi.

Saturn vă lasă să câştigaţi, să strângeţi, dar în acelaşi timp, vă aduce şi nişte evenimente. Poate cresc preţurile, vi se schimbă bugetul. De aceea e important ca voi să aveţi o bază financiară şi să nu aruncaţi cu banii stânga-dreapta.

Vestea bună e că Jupiter se mută în casa a 3-a până pe 11 mai, apoi de pe 28 octombrie, până pe 21 decembrie. 

Horoscop complet VIDEO pentru CAPRICORN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel