Horoscop 23 august 2023. Începe Sezonul Fecioarei. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Previziuni astrologice. Mercur și-a început retrogradarea.

Astăzi, Mercur și-a început retrogradarea în semnul Fecioarei. Cu siguranță, va aduce amânări și foarte multe întârzieri, posibile căderi ale rețelelor sociale, probleme cu drumurile și cu tehnologia. Ne va aminti din nou că viața noastră depinde din ce în ce mai mult de online. În plus, poate afecta și toate procedurile din zona medicală. Până pe 15 septembrie, când va reintra în mers direct, trebuie să ne înhămăm cu multă răbdare. 

Lecțiile lui Mercur retrograd în Fecioară pentru fiecare zodie până pe 15 septembrie

Între 23 august și 23 septembrie avem sezonul Fecioarei, care ne arată, în primul rând, că toți copiii născuți în acest interval vor fi în zodia Fecioarei, guvernați de Mercur. Atunci când Soarele intră într-un semn, vom fi cu toții influențați de energia acestuia. 

Ce aduce Sezonul Fecioarei pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 septembrie

În ciuda instinctului majorității oamenilor de a începe un nou capitol în ianuarie, sezonul Fecioarei ar putea fi de fapt cel mai bun moment pentru curățenie și un nou stil de viață. Iar influența lui Mercur retrograd poate împinge și mai mult pe toată lumea într-un spațiu mai organizat. Comunicarea clară, spațiile de lucru ordonate și programele stabilite te pot ajuta cu adevărat să te orientezi. Iar sezonul Fecioarei, mai mult decât în orice altă perioadă a anului, este atunci când poți reuși cel mai bine să-ți recapeţi sentimentul de control. Urmează tehnicile nativilor Fecioară în direcții de ordine și disciplină și spune lumii cum se face, de fapt, treaba.

Sezonul Fecioarei promite multă muncă tuturor zodiilor, dar cele de foc vor resimți din plin această perioadă. Pentru că vor întâmpina o serie de probleme nu ușor de rezolvat. Și atunci vor fi nevoite să depună efort, timp, resurse. Relația cu colegii, negocierile și discuțiile cu șefii devin prioritare. De altfel, le recomand Berbecilor, Leilor și Săgetătorilor să își prioritizeze bine următoarele săptămâni.

Horoscop SEPTEMBRIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Sezonul Fecioarei le priește de minune semnelor de pământ. Acestea vor beneficia de încredere, vitalitate, creativitate și încredere în următorul pas. În plus, munca nu li se va părea grea. Vor acționa după propriul ritm și vor fi destul de pragmatice. Dacă îi va caracteriza ceva pe Tauri, Fecioare sau Capricorn, va fi dorința de a construi ceva sigur, spune astrologul Daniela Simulescu. 

Semnele de aer vor fi nevoite să facă un pas în spate. Să stea mai mult în casă, să fie simpli spectatori sau să aștepte să vadă ce le-a pregătit universul. În orice caz, Sezonul Fecioarei trebuie să îi învețe pe Gemeni, Balanțe și Vărsători necesitatea unei igiene interioare, o îngrijire a sufletului. 

Horoscop SEPTEMBRIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Semnele de apă sunt sfătuite să se distreze, să profite de bucuriile mici ale vieții, să se ocupe de ceea ce le place în Sezonul Fecioarei. Racii, Scorpionii și Pești au nevoie de noi ritualuri. Pe care le pot afla din vorbă în vorbă sau fiind autodidacți. Dacă se vor ține de acestea, viața li se va îmbunătăți considerabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel