Horoscop 26 septembrie 2023. Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ne apropiem ușor ușor de Luna Plină din Berbec. 

Youtube video image

Vă reamintim că Marte tranzitează semnul Balanței până pe 12 octombrie. Planeta acțunii va avea un rol important in următoarele evenimente astrologice importante. Pentru că se va apropia de Nodul Sud și este într-o opoziție cu Chiron. Vom fi nevoiți să ne (re)descoperim identitatea, într-un mod plăcut sau nu. 

Pe 29 septembrie vom avea Lună Plină în semnul Berbecului. Va aduce la suprafaţă sentimentele de furie îmbuteliate, frustrări, conflicte, decizii abrupte şi comportamente neaşteptate, dar va deschide calea către ceva nou şi ne va oferi curajul şi doza de competitivitate şi agresivitate necesară pentru a începe ceea ce ne dorim. Luna Plină reprezintă apogeul unui proiect. Iar Berbecul este arhetipul începutului. Deci pentru a o lua de la capăt, avem nevoie de o clipă de sinceritate și de acceptare. Berbecul ţine foarte mult la identitatea proprie, la cine este el. Berbecul e precum copilul care face primii paşi. Pleacă. Rupe. Se aruncă. Începe chestii pe care poate alţii nu au acelaşi curaj să le înceapă. Cei care vor resimți serios această Lună Plină sunt cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. 

Program Congresul Asociației Astrologilor din România, ediția a XIX-a, 30 septembrie-1 octombrie

Tot vineri avem și un careu între Venus din Leu și Uranus din Taur. Vor exista evenimente neașteptate, mai ales în relațiile blazate și construite pe sacrificiul unuia dintre parteneri. Sau vom putea să ne reinventăm din punct de vedere amoros indiferent de statutul în care ne aflăm. Pot apărea situații din senin care ne vor obliga să facem schimbări în viața noastră. Mulți vor dori mai multă libertate în relații, iar alții vor simți nevoia să caute soluții nonconformiste pentru a reaprinde flacăra pasiunii. Să nu vă mire dacă unii dintre cunoscuți vă vor anunța că au luat, în sfârșit, decizia de a se despărți/divorța. Cert este că nimic nu va fi bătut în cuie. De asemenea, careul dintre Venus și Uranus va dori să ne arate câtă instabiltate există în domeniul financiar. Așa că atenție la cheltuieli!

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sâmbătă, Mercur din Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur. Găsim idei inovatoare, soluții originale, ne permitem să nu urmăm căile bătătorite și suntem mai deschiși față de schimbări. Mai ales la nivel profesional. Un aspect bun pentru cei care doresc să își schimbe strategia financiară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel