Program Congresul Asociației Astrologilor din România, ediția a XIX-a, 30 septembrie-1 octombrie

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Afiș oficial Congresul Asociației Astrologilor din România, ediția a XIX-a
Afiș oficial Congresul Asociației Astrologilor din România, ediția a XIX-a

Astrosens este partener media al Congresului Asociației Astrologilor din România. 

Asociația Astrologilor din România vă invită la cea de a XIX-a ediție a Congresului AAR, în zilele de 30 septembrie și 1 octombrie 2023, la București.

Prima zi a Congresului este dedicată unui workshop special susținut de președinta Asociației Internaționale a Astrologilor Profesioniști, Sharon Knight, iar în a doua zi vor conferenția astrologi români, membri ai AAR. Congresul se adresează tuturor pasionaților de astrologie, indiferent dacă sunt sau nu membri ai asociației noastre.

Mai multe detalii despre eveniment veți găsi AICI

Mai jos veți găsi detalii despre Ziua a II-a – duminică, 1 octombrie 2023.

2. -imagine fara descriere- (program-congres_57755200.jpg)

SIMPOZION ASTROLOGIC

Diana Spinean

Aritmetică predictivă. Anii minori ai planetelor

De îndată ce începem să învățăm astrologie, aflăm că orice pe lumea asta, dinafara sau dinăuntrul nostru, concret sau abstract, poate fi asociat unei planete sau unei combinații de planete. Gustul dulce, cuprul, rinichii, talentul muzical sau nevoia de acceptare și dragoste au, din punctul nostru de vedere, ceva în comun și capătă o etichetă: #venus. Nici timpul (sau mai ales el) nu ne scapă, astfel că etapele vieții umane sunt și ele atribuite planetelor. Dar ce știm despre numere și planete?

Interviu Diana Spinean: Singurul moment în care mi-e greu să fiu astrolog e acela în care privesc harta fiului meu

Dan Ciubotaru

Partea Norocului 2.0. O propunere de extindere a principiului

Putem obține un nou nivel de informații  referitoare la vitalitatea și integritatea semnificatorilor unei case astrologice. O nouă perspectivă asupra unor concepte tradiționale.

Interviu Dan Ciubotaru pentru lansarea Astrosens: Astrologia este un instrument prin care-ți poți găsi propriul adevăr

Mihaela Dicu

Moartea violentă

Moartea este un subiect tabu pentru majoritatea oamenilor, un subiect care produce teamă, despre care este bine să se vorbească doar la Știri sau să fie abordat numai când trebuie mers la vreo înmormântare. Ba, pentru unii, este un subiect atât de sensibil, încât aceștia nu participă nici la înmormântări.

Teodora Muth

Urechea tăiată a lui Van Gogh

Vincent Van Gogh și Paul Gauguin și-au dobândit fiecare un loc de frunte în istoria picturii universale. Relația dintre ei este destul de cunoscută, în mare măsură și datorită filmului Lust for Life (Bucuria de a trăi) din 1956, regizat de Vincente Minelli, în care cei doi titani ai penelului sunt interpretați de doi actori pe măsură: Vincent Van Gogh de Kirk Douglas iar Paul Gauguin de Anthony Quinn. 

„Curajosul cu suflet de alchimist care poartă masca rebelului”. Pe tine ce arhetip te reprezintă? Astrologie arhetipală cu Teodora Muth

Geni Ioana Ispas

Despărțiri celebre în 2023

Și-au trăit fericiți până când… fiecare s-a dus pe drumul său.

Poveștile de succes sunt cele în care dragostea este eternă și cuplul rezistă. Dar cum idealul este doar un concept, relațiile evoluează altfel și o uniune se poate destrăma numaidecât.

Interviu Ioana Ispas. Profeții anul 2025: Conjuncția Saturn-Neptun va schimba harta lumii

Ion Hristescu

Casa a VIII-a: nu mi-e frică de bau-bau

Casa a VIII-a, casa morții…. Doar atât? Nici pe departe! În casa a VIII-a se ascund mult mai multe sensuri și semnificații. Doar dacă ne gândim la multitudinea de aspecte din viața curentă ce i se atribuie (casa morții, a sexului – în astrologia modernă, a banilor și afacerilor, a vrăjitoriilor și chestiunilor oculte, a transformării și proceselor psihice profunde), ne punem sincer întrebarea: cum se leagă toate acestea între ele?

Interviu Ionuț Hristescu: Astrologia este o disciplină ce descrie Ingineria legăturii cerului cu pământul

Răzvan Iacob

Bolile inflamatorii intestinale cronice

Bolile inflamatorii intestinale cronice (rectocolita ulcerohemoragică și Boala Crohn) sunt afecțiuni digestive cu mecanism mediat imunologic, ce au un impact major asupra calității vieții pacienților, prin caracterul lor recurent, care necesită spitalizări repetate pentru pusee de activitate, intervenții chirurgicale și tratamente imunosupresoare sau imunomodulatoare complexe. 

Sorin Bratoveanu

Armonizarea balanțelor astrale

Cercul zodiacal este format din douăsprezece semne astrale, care au diferite relații între ele: pot fi compatibile sau incompatibile, se ”văd” sau nu se ”văd” reciproc, aparțin unei anumite triplicități etc. Aceste douăsprezece semne se pot grupa două câte două, în șase axe zodiacale: Berbec – Balanță, Taur – Scorpion, Gemeni – Săgetător etc.

Valeria Grădinaru

O nuntă pe Venus retrogradă

“Cea mai frumoasă zi” din viața ei, respectiv din viața lui, căsătoria, poate beneficia cu succes de suportul astrologiei elective. Startul oficial al vieții de familie va fi susținut astfel de o configurație astrală potrivită. Astrologul va căuta o zi și o oră care să rezoneze cu hărțile natale ale mirilor, dar va fi nevoit și să se limiteze la marja de timp acceptată de parteneri și, desigur, de oficiul de stare civilă.

Cătălina Mărăcineanu

Conjuncția Jupiter-Uranus în Taur

Ciclul Jupiter-Uranus durează aproximativ 14 ani și este asociat cu perioade în care au loc descoperiri importante în știință, inovații  tehnologice, noi începuturi în diverse domenii dar și cu proteste de amploare sau schimbări pe scena politica. În zodia Taurului, conjuncția dintre aceste doua planete poate aduce inovații în ceea ce privește resursele și aspectele financiare din viața noastră.

Conjuncție rară Jupiter-Uranus în 2024. Cătălina Mărăcineanu, economist și astrolog - previziuni pentru fiecare zodie

Elena Angheloiu

Cele 5 limbaje ale iubirii

Relația de cuplu începe cu adevărat după perioada de îndrăgostire. Când ieșim de sub conducerea lui Eros suntem preluați de toate celelalte planete și începem să înțelegem realitatea relației noastre. Cel mai blând și protector ghid al nostru este Venus, care în funcție de ce aspecte face în harta natala și cum interacționează cu Venus din harta celuilalt are câteva reguli/ cerințe pentru a putea amplifica iubirea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel