Horoscop 29 mai pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Agitație pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Ce mesaje au astrele pentru ultimii nativi ai zodiacului?

Youtube video image

Mercur va rămâne în semnul Taurului câteva zile, iar ieri a avut loc un aspect favorabil cu Saturn. În curând, va avea o conjuncție cu Uranus. Astfel, este posibil să observăm o ușoară instabilitate în mediul înconjurător.

Horoscop 29 mai pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Victimizare excesivă pentru o zodie

Daniela Simulescu, redactorul șef de la Astrosens.ro, ne spune previziunile zilei pentru următorii șase nativi.

Balanță/Ascendent în Balanță

Tu te bucuri de o perioadă destul de bună din punct de vedere relațional. Dar pentru asta, este nevoie să depui și tu puțin efort. Nu lăsa doar partenerul să le facă pe toate. Mai mult, comunică de fiecare dată ce așteptări ai de la el. Nu este întotdeauna bine să ai așteptări, dar atunci când le comunici, s-ar putea să te ajute mult. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Este o perioadă în care trebuie să învățați să vă dozați energia. Trebuie să găsești și un echilibru mai clar între muncă și gospodărie. Ai nevoie să fii tot timpul într-o continuă ajustare.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nu prea îți arde de muncă zilele acestea, ci te axezi mai mult pe partea personală. Iar asta este foarte bine. În același timp, însă, merită să ai în vedere faptul că nu trebuie să promiți. Promisiunile nu sunt sănătoase acum, mai ales pe plan profesional. 

Sunt Săgetătorii neglijenți? Iată motivul entuziasmului acestora pentru viață!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

O să ai senzația că toată lumea trage de tine. Atât la serviciu, cât și în familie sau în mediu social. Nu înțelegi de ce se întâmplă asta, dar nu trebuie să te gândești ce poți face ca să îi schimbi pe ceilalți, ci mai degrabă merită să te întrebi ce poți face ca să pui unele limite. 

Zilele următoare sunt pline de încercări pentru Capricorn, Vărsător și Pești. Faceți-vă ordine în viață!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Este multă agitație în viața voastră și aveți impresia că nu puneți punctul pe i. Este și multă nesiguranță în ceea ce știți. Acumulează mai multă informație. Fii curios și întreabă, ca să poți scăpa de nesiguranța aceasta. Te poți înscrie la cursuri ori te poți juca mai mult cu copiii. Fii mai copilăros, cu alte cuvinte.

Pești/Ascendent în Pești

Ai grijă mai mare la partea financiară. Trebuie să te mai înfrânezi la anumite cheltuieli și să înveți să trăiești cu mai puțin. Saturn se apropie de retrogradare în semnul tău, așa că sănătatea nu este deloc de neglijat, indiferent de vârsta pe care o ai.

Descoperă-ți puterea magică în funcție de zodie! Ce te face invincibil?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel