Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. Viața unei zodii va fi zguduită: "Apar discuții în familie"

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
EXCLUSIV
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a venit cu o serie de recomandări pentru una dintre zodiile care ar putea avea tot felul de discuții în familie, în această perioadă.

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a subliniat, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, că-n 4 decembrie va fi o eclipsă de Soare, punctând cât este de importantă perioada dintre două eclipse, cea anterioară având loc în 19 noiembrie. 

Acesta este momentul să analizezi ”cu cine ai vorbit, ce discuții ai purtat, cu cine te-ai reîntâlnit, ce evenimente s-au întâmplat, ce schimbări au fost la locul de muncă sau unde ar trebui să înveți să pui niște limite”, conform astrologului DCNews și Astrosens. Cei care au Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, în principal, ar trebui să facă acest exercițiu. ”E bine să conștientizați, să nu luați totul la modul superficial” a punctat Daniela Simulescu. 

În următoarele zile, sunt atenționați cei cu marcaj mobil, respectiv cei aflați în zodiile Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. ”Aceste marcaje sunt cele mai impresionate între cele două eclipse” a spus astrologul DCNews. Eclipsa din 4 decembrie aduce puțină încredere. 

Vezi și: Cele 4 zodii care își pot schimba radical viața în 2022

"Apar discuții în familie"

Pentru nativii zodiei Fecioară, Daniela Simulescu atrage atenția că ați face bine să vorbiți cu persoane specialiste în diverse domenii: nu vă apucați de renovări, dacă nu vă pricepeți la renovări și nu aveți experiență. ”Trebuie să vă creați un mediu confortabil, ca să vă simțiți bine. Mulți dintre voi vor dori să-și cumpere o locuință sau să-și schimbe locuința, să caute o finanțare pentru decorare. Apar discuții în familie sau aflați lucruri noi din familie. Nu au un impact serios, dar vă zguduie fundația interioară: s-ar putea să vă dați seama dacă aveți o încredere sănătoasă, dobândită din copilărie. Discuțiile cu membrii familiei sunt importante. Nu uitați nici de suflet, e nevoie să aveți grijă și de această parte a vieții” a spus astrologul Daniela Simulescu pentru nativii zodiei Fecioară și pentru cei cu ascendent în Fecioară, pentru perioada 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. 

Vezi și: Zodiile de pământ sunt susținute de către Venus până pe 6 martie 2022

Previziunile complete, în materialul video de mai jos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel