Horoscop 5 iunie 2023. Venus intră în Leu. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi, Venus intră în semnul Leului!

Pe 5 iunie, Venus intră în Leu. Va rămâne acolo până pe 9 octombrie. Ce anume ne aduce? Ei bine, când vorbim despre Venus în Leu, e ca și cum vorbim despre o regină. Venus o reprezintă pe Afrodita, este a doua planetă de la Soare. Venus este, așadar, zeița frumuseții, a iubirii, frumos, estetic, pasional, dar, atenție, este și a BANILOR, să nu uităm că dragostea, de multe ori, trece prin stomac. 

Venus în Leu poate căpăta o notă dramatică, vrem să ieșim, să dansăm, să strălucim, să ne lăudam cu rochia pe care am cumpărat-o, vrem să fim văzuți, observați, filmați, să captăm atenția întregii lumi. Vom fi martorii unei explozii de energie, dorință, înflăcărare. Venus în Leu ne face să ieșim în lume și pur și simplu să strălucim. 

În cazul în care dorim să intrăm acum într-o relație, să nu ne dăm oricum, să avem principii puternice și standarde înalte. Vom iubi cu mult patos, iar declarațiile și cuvintele vor fi cam exagerate. 

Atenție că Venus va și retrograda în perioada 23 iulie - 4 septembrie!

Venus intră în semnul Leului pe 5 iunie. Daniela Simulescu: "Vrem să fim văzuți, observați, admirați!"

Pe 7 iunie, Venus din Leu face un careu cu Nodurile Lunare de pe axa Taur-Scorpion. Dar cel mai important este careul cu Nodul Sud din Scorpion. De ce? Pentru că aduce multe tensiuni, lupte interioare între dorința de posesivitate și nevoia de libertate. Și de obicei, proiectăm interiorul în exteriorul nostru. Ne vom testa partenerii fără niciun motiv. 

Pe 10 iunie, Mercur din Taur face un sextil cu Neptun din Pești. Un aspect bun pentru a visa, a vizualiza, a manifesta! Bineînțeles că vom fi și pragmatici, dar avem nevoia de a ne lăsa purtați de imaginație. Este posibil să ne bazăm pe amintiri sau emoții mai vechi în momentul în care ne vom crea viitorul.

Pe 11 iunie, Pluto retrograd se întoarce în Capricorn/Mercur intră în Gemeni.

După scurtul tranzit în semnul Vărsătorului, început pe 23 martie 2023, iată că planeta transformărilor radicale se întoarce în semnul testat încă din 2008, cel al Capricornului.  Acesta este asociat cu perseverența, organizarea, răbdarea, ambiția și cu materialismul exagerat sau cu o lipsă de încredere.

Pluto este planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente. Chiar dacă Pluto înseamnă transformare, poate indica, de asemenea, modul în care ești sârguincios sau autodisciplinat.

Mercur își începe tranzitul în semnul lui preferat, al Gemenilor. Vom îmbrățișa cu uşurinţă experiențe noi și interesante, vom socializa fără probleme cu o mare varietate de oameni pentru a le stimula intelectul - cu atât mai mulți, cu atât mai bine.

Citește și: Începe numărătoarea inversă! Încă 7 zile cu Pluto în Vărsător. Ce trebuie să știi, în funcție de zodie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel