Horoscop 5 iunie pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Acceptare pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Vezi previziunile zilnice oferite de Astrologul DC News, Daniela Simulescu!

Youtube video image

Astăzi, Mercur și Jupiter formează în continuare careuri cu Pluto. Este o perioadă excelentă pentru a ne spori încrederea în noi înșine. Totuși, trebuie să fim atenți ca această încredere să izvorască din interior, nu din surse externe. Nu avem nevoie de validarea celorlalți, ci să ne oferim propria validare!

Horoscop 5 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Mult zbucium pentru o zodie

Taur/Ascendent în Taur

Tu trebuie să ai încredere în ceea ce faci la locul de muncă. Daca nu ai încredere într-un proiect, în statutul tău sau dacă nu te simți tu bine acolo, s-ar putea să apară multe momente de instabilitate și pe plan financiar. Dar poate fi o perioadă nemaipomenită, în care să îți dai seama că trebuie să te vinzi mai scump.

Rac/Ascendent în Rac

Ne apropiem de o Lună Nouă, care la tine se va petrece în Casa a doua. Vine o perioadă în care trebuie să vă sondați trecutul, dar să o faceți altfel decât ați făcut-o până acum. Trebuie să accepți ce a fost bun și ce nu. Și să nu încurci borcanele. Să nu consideri că a trebuit să suferi, ca să ajungi unde ești aici și acum. Nu trebuie să ai o nostalgie distorsionată a trecutului.

Analiștii zodiacului. Care sunt semnele cu cel mai ascuțit simț critic?

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mult timp de acum înainte, pentru tine cariera devine importantă. Și mai ales rolul pe care îl ai, imaginea, modul în care te îmbraci și felul în care te porți. În discuțiile cu șefii, ai face bine să te situezi la același nivel cu ei, chiar dacă aceștia sunt pe o poziție superioară. Nu înseamnă că trebuie să mergi la ei umili, cu o atitudine de modestie. Nu trebuie să faci nimănui pe plac.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ai foarte mult marcaj în Casa a opta și te apropii și de intrarea lui Marte în Casa a șaptea. Unele probleme din cuplu sunt îngropate sub preș, dar nu se recomandă să le scoți la suprafață, cel puțin deocamdată. Mai așteaptă. Dar încearcă să pui anumite limite. De săptămâna viitoare, când Marte va intra în această casă, poți în sfârșit să și discuții despre aceste probleme.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Tinzi să te afunzi în muncă atunci când lucrurile nu merg bine pe acasă. Iar azi este posibil să fie cazul de așa ceva. Astrologul îți sugerează să nu ignori semnalele organismului, pentru că sănătatea este mai importantă decât toate.

Noi vești pentru Taur, Rac și Leu. Rezistența vă este testată, dar puteți câștiga!

Pești/Ascendent în Pești

Îți atragem atenția asupra cheltuielilor, pentru că Marte își pregătește ieșirea din Casa a doua. S-ar putea ca pe fond emoțional sau pe fond de stres să faci unele achiziții nesăbuite, iar apoi să le regreți.

Ritual de manifestare în ȘAPTE pași pentru Luna Nouă în Gemeni de pe 6 iunie. Folosește-i energia!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel