Ritual de manifestare în ȘAPTE pași pentru Luna Nouă în Gemeni de pe 6 iunie. Folosește-i energia!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
freepik.com
freepik.com

Peste două zile, va avea loc o Lună Nouă în al treilea semn din zodiac.

Cu ocazia acestui fenomen, vorbim despre un moment excelent pentru a te concentra pe comunicare, idei noi și stabilirea de intenții legate de activitățile intelectuale și conexiunile sociale.

Care sunt materialele de care vei avea nevoie pentru acest ritual de manifestare?

Alege o lumânare în nuanțe de galben sau de albastru, asociate cu semnul Gemenilor și cu cel al aerului. De asemenea, o să îți fie de folos și tămâie, lavandă, salvie sau lemn de santal. Orice ai la îndemână.

Alege și o hârtie și un pix, alături de o pană sau de un ventilator mic de mână. În final, va fi nevoie să te retragi într-o cameră sau într-un spațiu liniștit.

Afirmații de Lună Nouă pentru noi începuturi, iertare și acceptare

1. Pregătește-te!

Purifică spațiul în care vei sta. Aprinde tămâia, lavanda sau lemnul de santal și mergi cu ele în sensul acelor de ceasornic. Încearcă să stai liniștit, să te asiguri că nu vei fi întrerupt. Ia lângă tine și lumânările, hârtia, stiloul, pana sau ventilatorul de mână.

2. Pune bazele unui spațiu sacru!

Ca să faci acest ritual de manifestare, fii liniștit, respiră adânc de câteva ori. Mai mult, poți să vizualizezi un cerc de lumină, precum o aură, care te înconjoară pe tot parcursul ritualului.

3. Stabilește-ți intențiile!

Ia acea foaie de hârtie și notează pe ea toate dorințele sau intențiile pe care le ai cu ocazia acestei Luni Noi în semnul Gemenilor. Concentrează-te îndeosebi pe domeniile care au legătură cu acest semn al zodiacului, precum comunicarea, învățarea, conexiunile sociale și adaptabilitatea. 

Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Gemeni de pe 6 iunie: „Trebuie să vezi bucuria ca pe o responsabilitate!”

4. Roagă-te sau invocă un spirit suprem

Ține ventilatorul sau pana în mână și folosește-te de aer ca să îți setezi aceste intenții. „Doamne/Spirite ale aerului, vă invoc și vă chem. Cu ocazia acestei Luni Noi, vă ofer intențiile mele intru îndeplinirea lor. Călăuziți-mi pașii și cuvintele, dar și gândurile. Vreau ca dorințele mele să prindă aripi!

Apoi, ține ventilatorul pornit în mână ori flutură ușor pana în jurul tău, pentru ca aceste intenții să fie purtate de vânt.

5. Aprinde lumânările

Folosește lumânările care simbolizează noi începuturi. Uită-te atent la flacără și vizualizează în același timp intențiile pe care le ai. Meditează la ele preț de câteva minute.

6. Eliberează-ți intențiile!

Folosește-te de hârtia pe care ți-ai scris intențiile și citește-le tare, clar și răspicat. Apoi arde hârtia cu ajutorul lumânării. În timpul în care arde, uită-te la fumul care se risipește. Nu vrei să arzi hârtia? Rupe-o în bucăți mici și dă-le drumul, ca să fie purtate de vânt.

7. Umple-te de recunoștință!

Încheie acest ritual de manifestare, mulțumind tuturor elementelor prezente pentru ajutorul lor. Stinge lumânarea dar nu o arunca, ci păstrează-le pe amândouă și pentru alte ritualuri. 

Citește și: Intenții pe care le poți spune în luna IUNIE. Pregătește-te de vară!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel