Horoscop 5 martie pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie are de învățat de la oamenii pe care îi desconsideră

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astăzi, avem o conjuncție între Chiron și Nodul Nord în semnul Berbecului. Acest eveniment evidențiază faptul că durerea are originea la nivelul ego-ului, iar vindecarea provine din concentrarea asupra sinelui. Este posibil să resimțim suferință din cauza lipsei de validare din partea celorlalți, chiar și după toate eforturile noastre. Încercăm să compensăm acest gol prin a-i presa pe ceilalți să ne iubească. Putem avea senzația că în lipsa acestei iubiri, nici nu suntem vrednici de ea. Totuși, este important de reținut că suferința este opțională.

Iată cum se vor confrunta nativii cu această conjuncție!

Berbec/Ascendent în Berbec

Conjuncția Chiron-Nodul Nord este în semnul tău. Dacă îți dorești să fii filosof astăzi și să te gândești la nemurirea vieții, este perfect. Asemenea aspect te ajută să te gândești la lucrurile de care fugi și la golurile pe care vrei să le acoperi. Reflectează și asupra zonelor în care simți plăcere din provocarea propriei suferințe.

Horoscop săptămâna 4-10 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Taur/Ascendent în Taur

Conjuncția Chiron-Nodul Nord se petrece în casa a 12-a. Doar că nu putem discuta despre Nodul Nord fără să vorbim și despre Nodul Sud, iar la tine acesta este în casa a 6-a. Îți dorești să te simți util. Întreabă-te dacă îți dorești acest lucru pentru tine sau pentru alții. Ne dorim să ajutăm oamenii, dar pe tine cine te sprijină?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Conjuncția Nodul Nord-Chiron este în casa a 11-a. Anumite prietenii s-ar putea să doară, dar să te și învețe multe lucruri. Oamenii sunt diferiți. Important este să accepți că toți au defecte și răni.

Previziuni astrale 4-10 martie 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Rac/Ascendent în Rac

Conjuncția de astăzi are loc în casa a 10-a. Poate că ți-ai ales cariera dorită de alții pentru tine sau locul de muncă te chinuie. Mai mult decât atât, poate că sensul pe care i l-ai dat este acela de a suferi. Suferința este inevitabilă, iar pentru unii este într-un grad mai mare fără să își dorească. Ai face bine să nu o forțezi.

Leu/Ascendent în Leu

La tine, Chiron se întâlnește cu Nodul Nord în casa a 9-a. Este o perioadă bună să înveți, dar să ai în vedere și oamenii pe care îi desconsideri sau îi crezi inferiori ție. Chiar dacă doare, vei fi un om diferit după.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Această conjuncție este în casa a 8-a și are legătură cu resursele tale. Mai ales cu frica de a pierde bani și cu stările care te încearcă când este vorba despre zgârcenie. Poți avea tendința să nu fii avar cu alții, doar cu tine însuți. Conjuncția aceasta o poți folosi pentru a învăța niște lecții prețioase.

Vezi și Avertizări pentru Fecioară: Nu te lăsa păcălit de vorbe frumoase! Ce trebuie să știe nativii Rac și Leu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel