Horoscop săptămâna 4-10 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Urmează o conjuncție Chiron-Nodul Nord și o Lună Nouă în Pești. 

Detalii despre cele mai importante evenimente astrologice!

5 MARTIE: CONJUNCȚIE CHIRON-NODUL NORD ÎN BERBEC

Acest eveniment ne arată că durerea este plasată undeva la nivelul ego-ului, iar vindecarea vine din concentrarea pe sine. S-ar putea să suferim din cauza faptului că, dincolo de toate eforturile noastre, nu avem succes. Încercăm să compensăm prin a-i forța pe ceilalți să ne iubească. Avem impresia că dacă nu o fac, nici nu merităm. Dar adevărul este altul! Este nevoie să înveți să te accepți așa cum alții nu au putut să o facă, pentru a te putea converti din rănit în vindecător. Deși Chiron poate să devină o rană pe care este greu să o vindeci la tine, îi poți ajuta pe alții să o facă.Sapă adânc în interiorul tău și amintește-ți că întotdeauna va exista luminița de la capătul tunelului. Ne temem să ne conectăm cu sentimentele și cu inima noastră, dar Chiron ne poate ajuta, chiar dacă procesul nu este unul ușor.

Previziuni astrale 4-10 martie 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

10 MARTIE: MERCUR INTRĂ ÎN BERBEC

După incursiunea în lumea poveștilor și a emoțiilor din semnul Peștilor, iată că vine vremea ca Mercur să intre în Berbec. Cu Mercur în Berbec gândim și comunicăm repede. Prindem viteză! Ne plictisesc subiectele vechi. Vrem idei noi. S-ar putea ca discursul nostru să fie mai autoritar și să ne placă să ne întrecem în replici cu alții. Este oarecum porumbelul care anunță primăvara din punct de vedere astronomic/astrologic. Și spun asta pentru că pe 20 martie vom avea Echinocțiul de primăvară. Mercur va și retrograda în acest semn, în perioada 2-25 aprilie.

Nativii Berbec au nevoie de vindecare. Supărări și lipsă de încredere pentru Taur și Gemeni

10 MARTIE: LUNĂ NOUĂ ÎN PEȘTI

Luna Nouă în Pești vorbește și despre o dizolvare sau un nou început. Dar un început al sfârșitului, dat fiind faptul că Peștii reprezintă ultimul semn din zodiac. Și cum Soarele și Luna vor fi în conjuncție cu Saturn, este clar că trebuie să gândim pe termen lung. Dar și să acceptăm trecerea timpului. Sau că, de cele mai multe ori, în capul nostru avem o poveste, dar realitatea arată cu totul și cu totul altfel.

Horoscop MARTIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

11 MARTIE: VENUS INTRĂ ÎN PEȘTI

Venus își începe tranzitul în semnul Peștilor, unde va sta până pe 5 aprilie. Trecem de la detașarea Vărsătorului la plenitudinea emoțiilor a ultimului semn al zodiacului. Cu Venus în Pești ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu universul. Dacă la nivel mondial vorbim de compasiune, dar și de riscuri și negocieri, la nivel personal putem pluti într-o oază de liniște și dăruire. 

Îți recomandăm și DOI nativi din zodiacul chinezesc primesc sprijin. Alți DOI vor avea un an cu obstacole.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel