Avertizări pentru Fecioară: Nu te lăsa păcălit de vorbe frumoase! Ce trebuie să știe nativii Rac și Leu?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile pentru zilele care urmează. 

Săptămâna aceasta, vom avea parte de câteva evenimente astrologice importante. Iată câteva dintre ele!

Pe10 martie, careul dintre Marte din Vărsător și Uranus din Taur provoacă instabilitate, surprize și lipsă de concentrare. Nerăbdarea poate duce la numeroase dificultăți. Cu toate acestea, există și un aspect pozitiv: acest aspect ne provoacă să aducem schimbări în modul în care ne raportăm la comunitate, prieteni sau la planurile pentru viitorul apropiat. Cei mai afectați de acest aspect vor fi cei cu semne fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Mercur, planeta comunicării verbale și non-verbale, este asociată cu procesele mentale, gândirea și comunicarea. Berbecul, primul semn al zodiacului, este cunoscut pentru trăsături precum îndrăzneala, curajul, agresivitatea, impulsivitatea și furia. Atunci când Mercur va intra în Berbec, aduce cu sine o abordare hotărâtă și directă. Este momentul propice pentru luarea deciziilor fără ezitare. De menționat că Mercur va intra într-o perioadă de retrogradare în acest semn, între 2 și 25 aprilie, ceea ce poate afecta comunicarea și claritatea gândirii. Momentan, Mercur se află în Pești, ceea ce provoacă confuzie și dizolvare.

Iată previziunile săptămânale pentru nativi!

Rac/Ascendent în Rac

Este o săptămână nemaipomenită dacă studiezi, fie că urmezi o formă de învățământ sau vrei să-ți îmbunătățești un domeniu. În prima parte a anului, este important să studiezi, să te documentezi și să vorbești cu oameni mai deștepți. Zilele acestea ai putea călători, învăța și să meditezi. Ai nevoie de un moment în care să te liniștești și să-ți dai seama care îți sunt principiile și valorile. Încearcă să te gândești la ce compromisuri poți face, mai ales că Luna Nouă de la sfârșitul săptămânii vorbește despre negociere. Mercur se apropie de intrarea în casa a 10-a, cea a carierei. Daniela Simulescu îți recomandă să îți pregătești terenul fiindcă vor urma discuții cu șefii.

Dezinformare pentru Balanță. Săgetător, ai grijă la ce spui! Vărsătorii sunt dați peste cap de cheltuieli

Leu/Ascendent în Leu

Zilele acestea, sunt importante resursele: timpul, energia, cheful, fricile. Acestea se pot manifesta foarte ușor din cauza conjuncției Mercur-Neptun în casa a 8-a, care îți poate lua mințile și îți poate crea tot felul de scenarii ciudate. Mercur din casa a 7-a face careu cu Uranus din casa a 10-a. Astrologul spune că pentru a te îmbunătăți la locul de muncă, mai întâi trebuie să treci prin niște tensiuni. Mai mult decât atât, chiar și relația cu persoana iubită poate deveni mai tensionată la finalul săptămânii. Este posibil ca tu să îți dorești un lucru, iar partenerul să vrea altceva. Compromisurile sunt necesare. Dacă vrei să cucerești pe cineva, nu este un moment ideal. Lucrurile nu vor ieși așa cum îți dorești.

Scorpionii trebuie să își dea seama ce vor. Capricornii au nevoie de plăceri, iar Peștilor le trebuie acceptare!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, se întâlnește cu Neptun în casa a 7-a, cea a relațiilor. Dacă nu ești într-o relație, zilele acestea te-ai putea lăsa ușor păcălit de vorbe frumoase. Dar și tu poți face asta la rândul tău. Dacă ai deja un partener, pot exista, de asemenea, vorbe exagerate. Când Mercur și Neptun se întâlnesc, este indicat să ai grijă la parteneriatele pe care le faci, mai ales pe plan profesional. Astrologul îți recomandă să te ferești de noi colaborări săptămâna aceasta. La finalul săptămânii, mai multă atenție la partea financiară este necesară și la conflictele cu colegii.

Citește și Nativii Berbec au nevoie de vindecare. Supărări și lipsă de încredere pentru Taur și Gemeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel