Horoscop 6 martie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie are mare nevoie de blândețe

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Verifică previziunile astrale ale zilei!

Ce vestitori ai primăverii vom avea din punct de vedere astral?

Ei bine, Luna Noua din Pești, de pe 10 martie, o să aducă un nou început. Dar să nu uităm că Neptun și Saturn vor fi și ei incluși în această configurație astrală. Iar asta înseamnă că astrele vor de la noi să fim mai realiști. Da, dacă dorim să începem un lucru, ori să o luăm de la capăt, trebuie mai întâi să vedem ce putem să facem și ce nu. Dacă stăm doar să visăm cu ochii deschiși, fără fapte concrete, o să fim profund dezamăgiți.

Deci, fapte, nu vorbe.

Vom discuta și despre tranzitul lui Mercur în Berbec, care va începe tot de pe data de 10 martie. Practic, vom gândi și vom comunica repede și prindem viteză. De asemenea, o să avem un discurs ceva mai autoritar. Să nu uităm și că Mercur va fi retrograd în Berbec, de pe 2 pe 25 aprilie.

Sprijin financiar pentru Berbec, Balanță și Capricorn. Temeri pentru Gemeni și Vărsător

Iată care sunt previziunile pentru următoarele semne din zodiac, de la astrologul Daniela Simulescu:

Balanță/Ascendent în Balanță

Este un adevărat freamăt al acestei perioade, care include muncă și mult stres. Ai puțină energie și nu prea înțelegi ce ți se întâmplă. Trebuie să existe și ceva bun, dar ar fi indicat să vină de la tine, nu de la alții. Poate îți faci chiar tu un cadou, de ce nu? O să ajute și un astfel de gest mărunt. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ești cel mai bun în a avea vrăjeală în aceste zile! Dar ai grijă să nu te păcălești și tu pe tine, în încercarea de a-i vrăji pe ceilalți. Ai face bine să înțelegi că nu tot ce zboară se mănâncă. Trebuie să ai o suspiciune permanentă, după cum îți recomandă astrologul.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nu trebuie să crezi în promisiunile familiei, dar nici tu nu promite mai mult decât este cazul. Încearcă să fii cât se poate de diplomat, nu refuza, dar nici nu promite. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu siguranță, nu o să scapi de cheltuieli. Vor fi atât azi, cât și în zilele următoare. Dacă ești șofer, ai puțină grijă. Poate că nu ai făcut la timp inspecția mașinii, ai putea să te ocupi.

Aceeași grijă se impune și la redactarea documentelor, la întocmirea lor și la tot ce ține de chestiuni administrative. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În continuare, este un risc foarte mare să te lași păcălit pe plan financiar. Fie că vorbim despre o negociere de salariu, despre un bonus sau o primă. De asemenea, dacă ai primit niște bani, nu scăpa imediat de ei. 

Pești/Ascendent în Pești

Somn, oboseală, epuizare. Te simți copleșit. Știi de ce ai tu nevoie? De blândețe. De la tine pentru tine, dar și de la alții. 

Poți să citești și acest articol: Ce aduce Mercur în Berbec pentru zodiile cardinale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel