Horoscop 6 martie pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie nu trebuie să se încreadă în promisiuni!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Ne aflăm încă sub influența conjuncției Nodul Nord-Chiron, dar ne apropiem și de o conjuncție Mercur-Neptun, ceea ce ne poate aduce un risc de confuzie crescut. Mai mult decât atât, riscul de dezinformare este la fel de mare. Nu te lăsa păcălit și nu încerca nici tu să faci asta.

De pe data de 13 februarie, Marte a intrat în semnul Vărsătorului, unde va rămâne până pe 23 martie. În timpul acestui tranzit, acțiunile legate de progres, inovație, proteste și drepturi se intensifică. Este posibil să asistăm la schimbări legislative, iar frustrările se pot manifesta mai ales în mediul online. Pe 10 martie, Marte va face careu cu Uranus. Va provoca instabilitate, surprize și lipsa concentrării.

Tot pe 10 martie, avem și o Lună Nouă în Pești. Trebuie să învățăm diferența dintre ficțiune și realitate. Astrele ne cer să gândim pe termen lung și să acceptăm trecerea timpului. 

Iată care sunt previziunile zilnice pentru zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, se apropie de un careu cu Uranus. Cu Marte în casa 11-a, oamenii pe care crezi că te poți baza pot trece prin diverse lucruri și nu te vor mai putea sprijini. Trebuie să te adaptezi și să te descurci.

Taur/Ascendent în Taur

Este foarte greu să găsești persoane de încredere. Nu te încredere în promisiuni, oricât de mult ți-ai dori.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Naivitatea și inocența nu-și au locul în viața ta. Nu mai crede în bunătatea oamenilor, căci nu există. 

Nativii Berbec au nevoie de vindecare. Supărări și lipsă de încredere pentru Taur și Gemeni

Rac/Ascendent în Rac

Astrologul îți recomandă să te preocupi de zona financiară. Pune pe hârtie ce venituri și cheltuieli ai. Împarte-le astfel încât să-ți rămână bani și pentru o călătorie, o carte, un eveniment. Chiar dacă vremurile în care trăim sunt grele, trebuie să ne mai și bucurăm din când în când.

Leu/Ascendent în Leu

Ne apropiem de o Lună Nouă în conjuncție cu Saturn. Zilele acestea, ai putea resimți o oarecare apăsare. Te poți simți copleșit, taciturn sau ursuz. Viața nu e așa cum ți-ar plăcea, dar trebuie să accepți.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur este guvernatorul tău, iar apropierea lui de Mercur te face să-ți dorești să le faci pe plac tuturor. Te gândești la tot ceea ce zic ceilalți, iar în mintea ta va fi haos. Daniela Simulescu îți recomandă să fii mai selectiv. 

Vezi și Avertizări pentru Fecioară: Nu te lăsa păcălit de vorbe frumoase! Ce trebuie să știe nativii Rac și Leu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel