Horoscop 7-13 august 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru toate zodiile

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Venus retrogradă va face conjuncție cu Lilith și careu cu Uranus. 

În zilele ce urmează, actrița principală va fi Venus retrogradă. Va face numeroase aspecte care se vor lăsa cu urmări atât pe plan relațional, dar și financiar. 

Cei care vor resimți serios aspectele lui Venus sunt cei cu marcaj (Soare, Luna, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, Noduri) în semnele fixe(Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). Îi invit pe aceștia să nu se sperie, ci mai degrabă să acorde mai multă atenție tensiunilor interioare decât evenimentelor exterioare. Cumva, configurația astrală actuală ne poate împinge să încercăm să umplem un gol cu chestiuni superficiale. 

Și să nu uităm ceva! În curând vom avea parte de două retrogradări: Venus și Marte! Mai exact în perioada 23 septembrie - 4 septembrie. Deci finalul verii nu va fi deloc unul ușor!

Horoscop AUGUST 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

7 august. Venus retrogradă conjuncție cu Lilith

Ce vrea Venus? Iubire și frumusețe. Ce vrea Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Ce vrea Leul? Creativitate, pasiune, romantism, aventuri, câștiguri, validare, trofee, atenție.

Cei timizi și introvertiți se vor bucura de-a binelea datorită acestui aspect. Pentru că vor îndrăzni mai mult. Cei extrovertiți vor întâlni situații oglindă, adică își vor da seama de efectele secundare ale excesului de zel. Cert este că și unii și alții vor primi o doză suplimentară de narcisism și creativitate. Mai ales pe plan amoros. 

Horoscop AUGUST 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

9 august. Venus retrogradă careu Uranus din Taur. 

Pot (re)apărea situații din senin care ne vor obliga să facem schimbări în viața noastră. Mulți vor dori mai multă libertate în relații, iar alții vor simți nevoia să caute soluții nonconformiste pentru a reaprinde flacăra pasiunii. Să nu vă mire dacă unii dintre cunoscuți vă vor anunța că au luat, în sfârșit, decizia de a se despărți/divorța. Cert este că nimic nu va fi bătut în cuie. 

Horoscop AUGUST 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

22 august. Venus retrogradă careu Jupiter din Taur

Vom da pe dinafară! Va exista tendință spre exagerare. Sau mai bine zis căre supraestimare. Atunci când este vorba de chestiunile amoroase sau despre cele financiare. Tensiunea dintre Micul și Marele Benefic (re)aduce și multă creativitate sau dorința de a (re)încerca tot timpul ceva nou. Ne putem confrunta cu lipsa motivației atunci când vine vorba de partea monotonă a vieții. Risc mărit de cheltuieli și infidelități!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel