Horoscop AUGUST 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Află care sunt veștile pentru acești nativi în luna AUGUST 2023.

Primele trei săptămâni ale lunii august se vor desfășura într-un mod liniar. Fără evenimente notabile. Însă finalul lunii ne va aduce a treia retrogradare a lui Mercur din 2023 și intrarea lui Marte în Balanță. Și cumva, se complică lucrurile. Pentru că, să nu uităm, vom avea pe cer o sumedenie de planete retrograde. Ultima lună a verii se anunță a fi precum un ultimatum pentru mulți dintre noi. Vă recomandăm să vă bucurați de vacanță sau concediu din plin! Pentru că urmează o toamnă complicată!

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Tu va trebui să ai multă grijă de modul în care muncești. Nu mai trebuie să amâni nimic, pentru că te va costa serios în luna august. Pe lângă multă muncă, apar și tot felul de discuții cu colegii sau strategii care se schimbă. Cu Venus retrogradă în a cincea casă, ești sfătuit să fii atent și la relațiile cu copiii. Din punctul de vedere al relațiilor, o să fii tentat de tot soiul de aventuri în această vară. Iar relațiile care încep pot fi construite pe un fond nesănătos. Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC în august 2023.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Luna care stă să înceapă o să te provoace serios, mai ales că vor exista niște tranzite în Casa a 4-a, a familiei, dar și în Casa a 10-a, a carierei. Și obligația ta în august devine aceea de a împăca și capra și varza. La care se adaugă faptul de a nu supăra pe nimeni, ceea ce devine cam dificil. Nici tu nu trebuie să lași pe mâine, ce poți face azi. Amânarea nu o să îți facă bine deloc în august. Stai departe de certurile cu familia, chiar dacă nu va fi ușor. Vezi aici previziunile complete pentru TAUR în august 2023.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Problemele pot veni în luna august de unde te aștepți mai puțin. Mai precis, din cadrul familiei. Membrii săi îți pot face mai mult rău sau vezi că îți complică viața. Apar tot soiul de nemulțumiri, discuții, dispute. O să te ciondănești din tot felul de motive cu ei. Dar tranzitul lui Marte in Balanță o să te oblige să te bucuri mai mult de viață. Pune accentul mai mult pe tine luna viitoare. Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI în august 2023.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

La tine, banii sunt subiectul principal inclusiv în luna august. Venus este retrogradă în Casa resurselor, iar acest tranzit te poate afecta. Ce trebuie să reții? Când vine vorba de bani, nu te baza pe intuiție, ci pune accentul pe logică proprie. Se pot schimba și gândurile, soluțiile sau ideile. Mai mult, odată cu debutul lui Marte în Casa familiei, apar dispute și anumite supărări. Vezi aici previziunile complete pentru RAC în august 2023.

Iată și calendarul astrologic al lunii AUGUST 2023!

1 AUGUST: LUNĂ PLINĂ ÎN VĂRSĂTOR

În primul rând, trebuie să știi că această Luna Plină va avea un rol important în viața celor cu marcaj puternic în următoarele semne: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Dacă te știi cu Soarele, alte planete personale sau unghiuri în acestea, cu siguranță vei resimți Luna Plină într-un mod mai intens. De fapt, atunci când discutăm despre opoziția Soare-Lună, discutăm sigur și de unele evenimente, și pentru că acest aspect are loc în Vărsător, zic să ne așteptăm la unele mai bizare. Dar chiar și dacă nu ai în harta natală ce spuneam mai sus, tot este posibil să ai în jurul tău o persoană cu.

Dacă ar fi să îți vorbesc simplu despre evenimentul de pe 22 august, te-aș pune mai întâi să te gândești la ce s-a întâmplat în viața ta după 21 ianuarie, când am avut Luna Nouă în Vărsător. Aproape șase luni. Ai început ceva? Ai rupt ceva? Ai pierdut ceva? Ce-ai descoperit?

Și cum Luna și Soarele vor fi în careu cu Jupiter, anumite rupturi/eliberări se vor întâmpla într-un mod diferit de ce ți-ai fi dorit tu cu ardoare. 

16 AUGUST: LUNĂ NOUĂ ÎN LEU

De obicei, o Lună Nouă nu produce evenimente vizibile semnificative, dar de data aceasta va fi în careu cu Uranus. Deci ne vom confrunta cu multă imprevizibilitate. Mai ales în cadrul relațiilor. Pentru că să nu uităm că Venus este retrogradă în același semn. 

La nivel personal ar trebui să ne decidem să facem ceva pentru noi, să întâmpinăm cu bucurie acest eveniment astrologic, să ne deschidem în direcția vibrației sale. O Lună Nouă e un nou început. Putem folosi acest moment de conștientizare, putem să o luăm de la capăt.

Să nu uităm că Soarele și Luna se simt foarte bine în Leu și ne aduc în calea emoțiilor noastre nevoia de iubire, atenție, validare, răsfăț, cadouri, laude. Energia Leului (atenție, vorbim despre energia acestui semn zodiacal, nu de oamenii care s-au născut cu Soarele în Leu, ci de felul în care este definită energia emanată de semnul guvernat de Soare) vorbește de a ne concentra pe propria persoană, vorbește foarte mult de iubirea pe care ne-o acordăm nouă înșine. Trebuie să ajungem să credem în brandul personal ca să știm să ne vindem. Pe măsură ce credem în noi, ajungem să devenim ceea ce credem.

23 AUGUST: MERCUR ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN FECIOARĂ

Retrogradarea, a treia din 2023, va dura până pe 15 septembrie, însă efectele vor dura până pe 5 octombrie. 

Semnul Fecioarei, să nu uităm, este unul al „criticii” constructive, este ochiul care observă toate micile imperfecțiuni. Așadar, în această perioadă, vom încerca să găsim soluții, să înțelegem datele pe care le avem în mod diferit, să vedem exact unde nu am interpretat corect. Ne întâlnim cu oameni pe care nu i-am mai văzut de mult și vedem dacă ne mai putem da o șansă alături de ei sau vedem unde anume am greșit și încercăm să corectăm. Ca de obicei, Mercur retrograd va aduce amânări și foarte multe întârzieri, posibile căderi ale rețelelor sociale, probleme cu drumurile. 

Tot pe 23 august, Soarele părăsește semnul extravagant al Leului și pășește în cel harnic al Fecioarei. Gata cu vacanța! Cel puțin din punctul de vedere al astrologiei. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit. 

27 AUGUST: MARTE INTRĂ ÎN BALANȚĂ

Planeta acțiunii trece în semnul echilibrului și al relațiilor. 

Marte în Balanță arată o latură mai iubitoare de estetic și mai echilibrată a planetei de foc. Tindem să păstrăm pacea și armonia în jurul nostru înainte de a lua decizii. Diplomația va deveni arma noastră cea mai puternică. 

Poți să vezi și: Ce aduce Sezonul Leului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 august

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel