Horoscop APRILIE 2024. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce le aduce luna aprilie nativilor Capricorn? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune previziunile complete!

Capricorn/Ascendent în Capricorn APRILIE 2024

Mercur retrogradează în casa a 4-a, unde este și Venus. Li se vor alătura Soarele și o Lună Nouă, cât și o Eclipsă.

Tot ceea ce se leagă de gospodărie, locuință și familie este important pentru tine. Astrologul spune că este chiar tot ceea ce contează în aprilie. Lasă deoparte cariera și ocupă-te de atmosfera din familie, fă-o în așa fel încât să îți placă. În loc să faci ore suplimentare la serviciu, trebuie să aștepți cu nerăbdare întoarcerea acasă.

Dată fiind și apropierea Paștelui, aprilie este o lună nemaipomenită pentru a face curățenie de primăvară. Aruncă lucrurile care nu îți mai folosesc. De ce să mai ții obiectele care nu îți mai folosesc deloc? Poate că unele pot părea că au valoare sentimentală, dar ar fi cazul să te mai gândești.

Marte în Pești de pe 23 martie: Războinicul empatic care aduce confuzie și dezinformare

Vei avea parte de multe discuții cu membrii familiei. Cu Mercur retrograd, te întâlnești cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult. Te poți intersecta cu aceștia la un eveniment sau în cazul apariției unei situații unde este nevoie de prezența ta.

Marte și Saturn se află în casa a 3-a. O să faci drumuri care implică responsabilități. Dacă ai examene, va fi necesar să înveți mai mult pentru ele.

Mercur în Berbec de pe 10 martie: Ce se întâmplă atunci când furia își găsește vocea?

Pe 21 aprilie, are loc marea conjuncție Jupiter-Uranus care se va petrece în casa a 5-a. Îți poate aduce dorința de a avea copii. Mai mult decât atât, ai șansa descoperii unor hobby-uri și pasiuni care te vor întineri. Te poți bucura de viață așa cum nu ai mai făcut-o de mult timp!
Casa a 5-a vorbește foarte mult despre pasiuni. Poate fi vorba despre orice, de la sculptat până la grădinărit. Important este să îți facă sufletul să vibreze.

Daniela Simulescu îți reamintește că în prima jumătate a anului 2024, la tine este vorba despre iubire, romantism, pasiune și bucurie. Ai nevoie de toate acestea pentru a putea merge mai departe. Ocupă-te de aceste aspecte acum, fiindcă la finalul lui mai, Jupiter se va muta în casa a 6-a și vei avea mult de muncă.

Citește și Aritmia cardiacă: mit și realitate 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel