Horoscop APRILIE 2024. Previziuni complete pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce le aduce luna aprilie nativilor Pești? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune previziunile complete!

Pești/Ascendent în Pești APRILIE 2024

La tine, luna aprilie vorbește despre cheltuieli. În casa a doua vor fi Mercur retrograd, Venus, Soarele și pe 8 aprilie, se alătură Eclipsa/Luna Nouă.

Marte este în semnul tău, ceea ce vine cu multă grabă, ambiție și încredere. Totuși, te face să crezi că poți cheltui în toate părțile fără repercusiuni. Să faci rost de bani nu este așa o problemă, te pricepi.

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Însă încearcă să privești banii diferit în această lună. În momentul în care îi primești, mai întâi "plătește-te pe tine", după cum spune Daniela Simulescu. Semnificația acestui lucru poate fi diferită pentru fiecare, dar să o ai în vedere. Îți trebuie conduită în plan financiar. Deschide un cont de economii. De exemplu, dacă înainte cumpărai detergent de rufe la un anumit preț, poate faci în așa fel încât să găsești o ofertă mai bună la acesta.

În aprilie, este o problemă foarte mare cu tot ceea ce înseamnă comenzi, mai ales online. Cu Mercur retrograd se poate întâmpla să îți ia banii de pe card, dar tu să nu primești comanda, conform astrologului. Suni, trimiți mail-uri, nu răspunde nimeni. Cel mai ideal ar fi să eviți toată zona de comenzi online sau transporturi.

Vești bune pentru PATRU nativi din zodiacul chinezesc. Cine este favorizat în Anul Dragonului de Lemn?

Marte se apropie de Saturn și Neptun în semnul tău. Ce înseamnă asta pentru tine? Că ar fi bine să ai grijă și de energia ta. Încearcă să nu dormi prea mult, ci doar cât trebuie. Ai grijă la mâncare și băuturi. Cu Marte în semnul tău, astrologul te mai sfătuiește să îți procesezi furia într-un mod cât mai sănătos, adică prin mișcare. Plimbă-te, ieși în oraș, mergi în parc/mall/magazin. Chiar și să îi faci cuiva o vizită îți este de folos!

Cu Venus în semnul tău până pe 5 aprilie, ai ocazia să strălucești și să atragi persoane noi în viața ta. Dacă te ocupi de vânzări sau negocieri, poți fi extrem de convingător și seducător pe durata acestui tranzit. Opiniile tale devin importante pentru cei din jur, așadar vor dori să te asculte mai mult. În plus, o schimbare în aspectul tău fizic este binevenită, deoarece te face mai plăcut de către ceilalți.

Citește și Cam White, astrolog american, despre Saturn în Pești până în 2026: Peștii pot fi prea optimiști, iar Saturn ne cere să fim un pic mai realiști

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel