Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Discuții epuizante pentru o zodie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile zilnice pentru fiecare zodie și ascendent!

Youtube video image

Mercur a intrat recent în Taur. Astăzi, Mercur face un careu cu Pluto în Vărsător. Se resimt foarte multe tensiuni interioare. Intrăm în conflict cu toți oamenii din jurul nostru pentru că avem impresia că ei vor să ne arate că au dreptate și că ei știu mai bine. Noi dorim să le demonstrăm că nu e adevărat, în loc să ne gândim că poate propunerile respectivilor oameni ne ajută. Vrem să luptăm cu ei pentru a ne demonstra nouă cât de tari suntem.

Vei observa în jurul tău tot felul de discuții, ciocniri, tensiuni. Acest aspect este foarte bun pentru sarcasm și comedie. Poți fi ironic și să faci haz de necaz.

Balanță/Ascendent în Balanță

Planul financiar este destul de destabilizat. Dar este posibil ca tu să te plângi mai mult decât este cazul. Dacă nu ai rămas fără niciun ban, totul este bine. Atâta timp cât nu ești la limita supraviețuirii, nu ai de ce să te zbați.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur este în casa a șaptea și face careul cu Pluto. Nu face decât să pună jar pe foc în plan relațional, mai ales în discuții. Tu sau partenerul puteți face din țânțar armăsar. Exagerați absolut orice chichiță.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, acest aspect te poate ajuta și pe tine. Reușești să te adaptezi din mers, mai ales când e vorba de discursul cu colegii sau cu oamenii care trebuie să te ajute. Te duci setat pe o strategie, dar acolo se întâmplă ceva. În loc să insiști, ești dispus să mai lași de la tine.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Poate fi una dintre acele zile în care vrei să te răsfeți. Dar asta se va vedea în buzunarul tău. Sau vei dori să-i răsfeți pe cei din jur. Ai grijă să nu o faci necondiționat. Nu e cazul.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur este în casa a patra, iar Pluto este în semnul tău. Discuțiile neamului te epuizează, te plictisesc și te enervează. Simți că nu ai loc acolo, deși faci și tu parte din familie. Pe de altă parte, pot apărea situații în care nu mai funcționează ceva prin casă. Nimeni nu te ascultă și tu crezi că ai soluția perfectă. Apare neliniștea. Ce trebuie să înveți tu cu ocazia acestui careu este că sunt și alte persoane care pot avea soluții mult mai bune decât tine.

Pești/Ascendent în Pești

Vei învăța să comunici din vulnerabilitățile tale. Iar asta nu te face slab, să știi, ci te ajută să îți pui limite. O să știi când să le spui oamenilor să nu le depășească pentru că nu te simți în largul tău. Astăzi, nu mai ține în tine.

Conjuncția Soarelui cu Jupiter: Cea mai fericită zi din an. O zodie se bucură din plin!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel