Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile zilnice pentru fiecare zodie și ascendent!

 

Youtube video image

Mercur, recent intrat în Taur, face un careu cu Pluto în Vărsător. Apar foarte multe tensiuni interioare. Ne vom certa cu toți oamenii din jurul nostru pentru că vom avea impresia că ei vor să ne arate că au dreptate și că ei știu mai bine. Noi vrem să le demonstrăm că nu e adevărat, în loc să ne gândim că poate propunerile respectivilor oameni ne ajută. Vrem să luptăm cu ei pentru a ne demonstra nouă cât de tari suntem.

Vei observa în jurul tău tot felul de discuții, ciocniri, tensiuni. Aspectul acesta este foarte bun pentru sarcasm și comedie. Poți fi ironic și să faci haz de necaz.

Berbec/Ascendent în Berbec

Te simți presat să faci anumite cheltuieli, dar este doar în capul tău. Nu te presează nimeni. Dacă tu ai limitele bine stabilite, vei ști când să cheltuiești pentru că vrei tu sau pentru că te manipulează alții.

Taur/Ascendent în Taur

Simți că toată lumea are ceva cu tine, că nimeni nu te vede cum ești cu adevărat și că nimeni nu îți recunoaște valoarea. Dar, cumva, s-ar putea ca nici tu să nu ți-o recunoști. S-ar putea ca situațiile în care te implici să îți readucă aminte ce crezi tu.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Careul dintre Mercur și Pluto ți-ar putea crea niște fantome. Te poți lăsa contaminat cu tot felul de idei. Ești predispus la dezinformare. Stai departe de informații, de articole, de rețelele sociale care nu au dovezi clare despre anumite subiecte.

O vară de neuitat pentru Gemeni, Vărsător și Leu. Neajunsuri pentru Pești și Rac

Rac/Ascendent în Rac

Acest careu te supără foarte mult când vine vorba de planurile pe care le fac ceilalți și care te implică și pe tine. De exemplu, poate vrei să călătorești undeva alături de prieteni, dar ei mai adaugă o destinație. Tu, în loc să le explici că ai acceptat doar pentru planul inițial, te vei certa pentru că vor să facă și ce vor ei, nu doar ce vrei tu. Recomandarea Danielei Simulescu este ca astăzi să tragi aer în piept, să nu te superi pe nimeni și să mai lași timpul să treacă.

Leu/Ascendent în Leu

În plan profesional, ți se pare că ai cea mai bună idee, cel mai bun proiect și cea mai bună soluție. Tu uiți imaginea de ansamblu. Ții cont doar de pătrățica ta. Pe moment, te vei necăji și frustra. Dacă faci un pas în spate și privești întregul tablou, îți vei da seama că este și în beneficiul tău să folosești sfaturile celorlalți.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Aspectul de astăzi ție îți priește. Din crizele de la locul de muncă, din ciocnirile colegilor și din termenele limită pe care le aveți, tu vei învăța multe lucruri. Observi un algoritm al vieții de care te vei folosi foarte des în perioada următoare.

Mercur intră în Taur. Ce aduce pentru fiecare zodie/ascendent până pe 3 iunie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel