Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Multă recunoștință pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Iată care sunt previziunile pentru ultimele șase semne ale zodiacului!

Această zi este una deosebită și promite un weekend la fel de special! De ce? Pentru că astăzi, din punct de vedere al teoriei astrologice, avem parte de cea mai fericită zi a anului. Soarele se aliniază perfect cu Jupiter!

Am mai discutat despre acest aspect, dar este important să vă reamintim că este un moment pe care nu trebuie să-l lăsăm să treacă neobservat. Această conjuncție se întâmplă doar o dată pe an, așa că merită să o valorificăm. Desigur, nu trebuie să așteptăm să se întâmple miracole. Chiar dacă unii dintre noi pot avea revelații importante, pentru majoritatea dintre noi, aceasta este o ocazie să facem ceva care ne aduce bucurie. Indiferent de situația noastră actuală, să ne permitem o mică plăcere.

Să nu uităm că arhetipul Taurului se referă la lucrurile simple. Să avem mâncare bună, să bem ceva delicios, să oferim o îmbrățișare sau să ne îmbrăcăm frumos.

Această conjuncție va influența întregul weekend. Pe lângă conjuncția dintre Soare și Jupiter, mai avem și o alta importantă între Venus și Uranus. Acest aspect ne încurajează să schimbăm ceva în gusturile noastre sau în relațiile noastre. Să ne îmbrăcăm diferit, să vorbim altfel.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să vadă jumătatea plină a paharului

Balanță/Ascendent în Balanță

La tine, ambele conjuncții au loc în Casa a opta. Această casă are mai multe valențe, însă discutăm îndeosebi de puterea interioară, cea care te-a ajutat în fiecare moment de criză din viața ta. Ai putea să îți iei câteva minute în care să îți aduci aminte de toate astea și să fii recunoscător. Gratitudinea pentru faptul că ai devenit mai puternic și ai putut să o iei de la capăt trebuie să existe zilele acestea. De asemenea, este un weekend grozav pentru tot ce înseamnă intimitate.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Conjuncția dintre Soare și Jupiter se întâmplă în Casa a șaptea, la fel și cea dintre Venus și Uranus. Uită-te la partenerul pe care îl ai și amintește-ți de faptul că tu ți l-ai ales, așa cum este el. Mulțumește-i Universului și pentru lucrurile bune pe care acesta ți le-a oferit. Fii mai bun cu el, fii generos. Este o zi nemaipomenită să găsiți un numitor comun. Pentru cei singuri, de asemenea, este o perioadă extraordinară pentru a interacționa și pentru altfel de oameni. 

ZECE lucruri de știut despre bărbații Scorpion

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Dacă nu vei găsi o activitate care să îți permită să îmbini utilul cu plăcutul, nu te vei simți bine. Ești harnic, muncitor, dar trebuie să găsești și ceva să îți placă. Poate găsești tu o activitate care îți aduce zâmbetul pe buze. Găsește un anumit domeniu în care să te simți util. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Din punct de vedere teoretic, tu ar trebui să ai în vedere propria fericire, stima de sine și valorificarea talentelor. Casa a cincea are legătură în primul rând cu iubirea, cu stima de sine, cu romantismul și creativitatea. Zilele acestea, trebuie să iubești și să te lași iubit. Permite-ți să fii vulnerabil, ca să poți primi și din partea celorlalți. Fii generos, iar ceilalți vor fi și ei la fel cu tine. Trebuie să te simți precum un copil zilele acestea.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Sunt zile nemaipomenite pentru renovare, pentru decorare, mutare. De asemenea, este un moment optim pentru reconectarea cu membrii ai familiei. Dar privește lucrurile diferit și arată-le acestora că te-ai maturizat și că privești lucrurile diferit. Poți să schimbi decorațiuni prin casă, să faci curățenie, o să îți priască. 

5 lucruri pe care un Vărsător ar vrea să le cunoști despre zodia lui

Pești/Ascendent în Pești

Conjuncția dintre Soare și Jupiter se petrece în Casa a treia, la fel și cea dintre Venus și Uranus. Așadar, vei avea o minte genială în aceste zile. Dacă trebuie să iei niște decizii, de pildă, este perfect, pentru că le vei lua pe cele mai bune. O să comunici foarte bine iar vorba dulce, mult aduce. Vorbele tale vor fi atrăgătoare și foarte convingătoare.

Ai în vedere și: Celebrități cu Mercur în Taur: Profunzime emoțională în spatele unei gândiri pragmatice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel