Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să vadă jumătatea plină a paharului

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Această zi este una extraordinară, dar putem spune că tot weekendul va fi la fel! De ce? Pentru că azi, din punct de vedere astrologic, discutăm despre cea mai fericită zi a anului. Soarele se întâlnește cu Jupiter la grad perfect!

Am mai discutat despre acest aspect, însă vă reamintim că este unul pe care nu trebuie să îl lăsăm să treacă pe lângă noi, ci să facem ceva cu el. Această conjuncție se petrece o dată pe an, așa că merită să o luăm în calcul. Desigur, nu trebuie să așteptam să pice ceva din cer. Chiar dacă pentru unii nativi, această zi poate să vină cu adevărate revelații, pentru majoritatea dintre noi, este o invitație să facem ceva pe placul nostru, care să ne bucure. Indiferent ce se întâmplă în viețile noastre la acest moment, să ne facem o bucurie. 

Să nu uităm că arhetipul Taurului face referire la lucrurile simple. Să mâncam ceva bun, să bem ceva bun, să oferim o îmbrățișare, să ne îmbrăcăm frumos.

Această conjuncție va avea efecte pe durata întregului weekend. Pe lângă cea dintre Soare și Jupiter, mai avem una importantă, de data aceasta între Venus și Uranus. Este genul de aspect care ne îndeamnă să schimbăm ceva în gusturile noastre, în relații. Să ne îmbrăcăm diferit, să vorbim diferit. 

Zodia vedetă a conjuncției dintre Soare și Jupiter de pe 18 mai. Ce beneficii primește?

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, minunata conjuncție dintre Soare și Jupiter se petrece în Casa a doua. Poate să fie o zi în care tu alegi să faci o investiție, în care să alegi să te bucuri sau chiar să te vinzi mai bine. Poți să primești sau poți să îți oferi. Nu oferi altora azi, ci oferă-ți chiar ție ceva, chiar dacă asta vine la pachet cu niște cheltuieli.

Taur/Ascendent în Taur

Ambele conjuncții au loc în semnul tău. Și cea dintre Soare și Jupiter, dar și cea dintre Venus și Uranus. Ce înseamnă asta? Că ai nevoie de un plus de noutate, de o atitudine diferită. Trebuie să vezi jumătatea plină a paharului, să fii pozitiv, încrezător și să te motivezi pe tine însuți. Nu uita că încrederea este foarte sexy! Iar dacă apelezi la ea zilele acestea, vei face foarte multe cuceriri. 

Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Taur la momentul nașterii?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Aceste două conjuncții se petrec la tine în Casa a douăsprezecea, ceea ce înseamnă că vine un proces nemaipomenit pentru acceptare sau pentru unul de iertare. Apelează la acceptare și la împăcare pentru ceea ce s-a întâmplat în trecutul tău, pentru o persoană care te-a supărat. Spiritualitate, rugăciune și meditație sunt cuvinte cheie pentru tine în aceste zile.

Rac/Ascendent în Rac

Ai niște aspecte nemaipomenite pentru socializare, așa că ieși din casă în aceste zile! Caută compania celorlalți și nu te închide într-un glob în weekend. Mergi la evenimente, distrează-te, comunică! Și folosește cât mai mult gândirea strategică.

Leu/Ascendent în Leu

Cele două conjuncții la tine se petrec pe plan profesional, adică în Casa a zecea a carierei și a statutului. Poți să îți dai seama de faptul că nu ești în cea mai neagră ipostază, așa cum consideri. Nu ești tu cel mai supărat, trebuie să găsești cea mai bună parte din planul profesional, chiar dacă nu merg toate ca la carte. Trimite către Univers și gânduri bune. Fii mai stăpân pe tine, ai nevoie de asta.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Aceste două conjuncții se petrec în Casa a noua. Ai în față un weekend nemaipomenit pentru călătorii. Nu trebuie să fie mare lucru, ci se poate referi și la orice drum pe care îl faci. Niciun drum nu va fi întâmplător. Toate persoanele pe care le vei întâlni și toate locurile pe care le vei vizita nu vor fi simple coincidențe. De unde nu te aștepți, va veni o oportunitate. Plimbă-te, călătorește, învață.

ȘASE mesaje de la îngeri pentru ultimele săptămâni din luna mai. Sunt utile pentru toate zodiile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel