Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să accepte că are probleme financiare

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 29 februarie, avem un sextil între Mercur din Pești cu Jupiter din Taur. Este o zi bună pentru a-ți expune emoțiile și stările. Comunicăm cu multă încredere, facem conexiuni și suntem curioși. Ne putem gândi la planurile pentru viitorul apropiat fără rețineri și frici.

Iată care sunt previziunile zilnice!

Balanță/Ascendent în Balanță

Tripla conjuncție din casa a 6-a te-ar putea obosi mai mult decât este cazul. Este posibil să fii lipsit de chef. Daniela Simulescu îți recomandă să nu exagerezi cu nimic și să lași totul mai moale.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În continuare, este necesar să ai în vedere relația cu copiii. Totodată, ar trebui să te concentrezi și pe relația cu copilul interior.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ar fi bine să mai stai acasă pentru a vedea ce nu funcționează. Recomandarea pentru tine este să repari, cumperi sau să schimbi. Dacă ceva nu este în regulă, nu aștepta să se producă defecțiuni și mai mari, ci ia măsurile necesare.

Horoscop MARTIE 2024. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie pentru o ZODIE

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Nu ai terminat încă cu cheltuielile. Mai urmează să apară. Să nu uiți că Pluto nu mai este în semnul tău, prin urmare ar fi cazul să privești viața cu alți ochi. Gândește-te la evenimentele care s-au întâmplat din 2008 până în prezent. Întreabă-te prin ce transformări ai trecut, care este puterea ta interioară și cine ești tu în momentul de față. Ar trebui să-ți întinerești puțin spiritul, după cum spune astrologul.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Te vei lovi de probleme financiare. Fii cu băgare de seamă la veniturile din munca proprie și la banii pe care îi dai sau îi primești cu împrumut. În general, situația financiară nu e prea bună, dar tu nu accepți acest lucru. Este momentul să conștientizezi ceea ce ți se întâmplă.

Horoscop 29 februarie pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care primește multe lecții de la astre

Pești/Ascendent în Pești

Ai nevoie să scoți la iveală nemulțumirile și frustrările. După ce te-ai eliberat de ceea ce te deranja, este necesar să o iei de la capăt într-un mod autentic. Ai nevoie ca ceea ce faci să-ți priască ție, nu altora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel