Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va depinde mult de alții

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu
EXCLUSIV
Daniela Simulescu

Vezi previziunile pentru următoarele zodii, pe care ni le transmite Astrologul Daniela Simulescu!

Aprilie are pentru noi unele dintre cele mai memorabile evenimente din 2024.

Să ne amintim, totuși, că ne aflam în perioada dintre cele două eclipse. Următoarea va fi pe 8 aprilie. De obicei, în acest interval se petrec tot felul de evenimente ciudate, karmice sau predestinate. Cert este că aceste eclipse se petrec pe Axa Berbec-Balanță, care este deja luată cu asalt de mai multe planete.

De asemenea, Venus se pregătește să iasă din Pești. Mâine, va intra în semnul Berbecului. 

Horoscop chinezesc APRILIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Vezi care sunt previziunile astrologului Daniela Simulescu pentru următoarele ȘASE semne:

Balanță/Ascendent în Balanță

Dacă Eclipsa de pe 25 martie a fost în semnul tău, următoarea de pe 8 aprilie va fi în Casa a șaptea. Așadar, vei fi foarte prins. Depinzi foarte mult de ceilalți. Ție îți place asta, cel puțin din punct de vedere teoretic. Dar acum, s-ar putea să vrei să fii mai liber, mai independent. Dar ți se va aduce aminte că nu ai cum. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Relațiile cu colegii sunt extrem de importante zilele acestea. Dacă este ceva ce nu îți convine la serviciu, s-ar putea să mergi acasă, să fii stresat și să îi superi și pe cei din familie. Așadar, ai mare grijă la modul în care vorbești cu colegii, la cum te porți cu ei și la ce așteptări ai de la aceștia.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Relațiile cu copiii sunt foarte importante, dar și relația cu viața, în general. Ai face bine să îți dai seama cât de fericit ești, cât de mult cauți fericirea, dar și de superficialitate. Poate cauți superficialitatea cu orice preț, fiindcă iți dorești să fugi de alte lucruri. Depinde doar de tine cât de multă importanță îi acorzi.

Tarot. Etalare generală pentru luna aprilie. Ce cărți ne rezervă această perioadă?

Capricorn/Ascendent în Capricorn

La tine, axa acestor eclipse este pe Casele 4 și 10. Ce înseamnă asta? Un moment de dezechilibru, care ție nu îți place deloc. În consecință, va trebui să cauți măcar un pic de echilibru, pentru care va trebui să negociezi cu toată lumea din jurul tău. Simți că toată lumea vrea ceva de la tine.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Săptămâna aceasta în mod special o să îți arate că nu te valorifici destul. Nu vorbești în termeni de laudă despre propria persoană. Nu te scoți în evidență mai mult. Pentru că nu ai făcut-o de mult timp, este posibil să exagerezi. Ai nevoie de un buton de dozaj, de fapt. Ca să nu dai pe dinafară.

Pești/Ascendent în Pești

La tine, această axă a eclipselor se petrece pe Casele 2-8. Asta înseamnă că vor fi foarte multe cheltuieli și îți vei da seama că s-ar putea să depinzi și de alți oameni. Sau că alți oameni din viața ta vor depinde de tine. Trebuie să ai grijă cât dai și cât primești. 

TREI zodii primesc binecuvântare divină în următoarea perioadă. Cum pot să profite de aceste daruri?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel