TREI zodii primesc binecuvântare divină în următoarea perioadă. Cum pot să profite de aceste daruri?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Următoarele trei zodii se vor bucura de o perioadă cu multe binecuvântări.

Sezonul Berbecului poate să aducă noroc unor zodii. Să ne amintim că Soarele a intrat în semnul Berbecului pe 20 martie, ceea ce a coincis și cu Echinocțiul de primăvară. Ce trebuie să știm? Că acest sezon aduce prospețime, noutate, forță și impuls.

Cum să aplici cu succes Legea Atracției în 2024? Recomandări în funcție de zodie

Iată ce mesaje au astrele pentru aceste trei zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

În primul rând, îți urăm un sincer "La mulți ani!” Până la data de 19 aprilie, vei fi nativul sărbătorit, pentru că Soarele se află în semnul tău. Aici, se simte chiar foarte bine. Ce binecuvântări primești tu? Multă energie, chef de viață, curaj pe măsură, vitalitate, dar și furie. 

Să nu uităm că Mercur retrograd este în semnul tău, iar Luna Noua/Eclipsa de Soare are loc tot în Berbec, pe data de 8 aprilie. Așa că poți profita la maximum de perioada următoare.

Negocierea poate fi o artă! Iată zece sfaturi ca să transformi orice negociere într-una de succes

Leu/Ascendent în Leu

Știm deja că Soarele este guvernatorul semnului tău, iar acum se află într-un semn care ție îți priește. Așadar, astrele îți comunică faptul că este un moment prielnic pentru călătorie și studiu, dar și pentru filosofie și religie. Ar fi momentul să îți creezi și ceva planuri pe termen lung.

De asemenea, Mercur retrograd, dar și Eclipsa de Soare îți pot oferi lecții valoroase. Ce să reții? Fii mai deschis și învață să accepți că nu le știi pe toate. Și nici nu trebuie.

Ce nu știai despre luna aprilie? Detalii interesante

Săgetător/Ascendent în Săgetător

La tine, Soarele este în Casa a cincea, până la data de 19 aprilie. Așadar, relațiile cu copiii capătă o importanță deosebită, indiferent de vârsta pe care o au aceștia. La fel de importante vor fi și pasiunile, flirtul și sectorul romantic. Toate acestea vor fi la ordinea zilei, chiar dacă pot să capete și o oarecare exagerare. Nu este o perioadă potrivită pentru a te grăbi cu investițiile ori pentru a risca. Așa că ai grijă la aceste lucruri.

ȘASE aspecte importante despre marea conjuncție Jupiter-Uranus din Taur de pe 21 aprilie. Va revoluționa lumea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel