Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Relații mai bune cu partenerul pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Vezi previziunile zilnice oferite de Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens!

Youtube video image

Ne desprindem de energia fixă, rigidă a Taurului și ne îndreptăm către dinamismul și umorul Gemenilor, pentru a explora noi perspective. Sa încercăm schimbări minore în viața noastră, pentru a descoperi noi direcții.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Porție extra de energie pentru o zodie!

Balanță/Ascendent în Balanță

La voi, nu doar intrarea Soarelui în Casa a noua este importantă, dar și faptul că Venus se apropie de conjuncția cu Jupiter. Ce trebuie să înveți tu? Că nu ești singur pe această planetă. Că depindem cu toții de un destin, de un Dumnezeu, de un Univers. Astfel, poți învăța să nu te mai judeci, să nu te mai învinovățești și să nu mai porți după tine atât de multă rușine. Încearcă să renunți la aceste sentimente neplăcute și ai mai multă încredere în ceea ce urmează.

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Soarele se duce în Casa a opta, dar Venus se va întâlni cu Jupiter în Casa a șaptea în perioada următoare, ceea ce înseamnă că relația cu partenerul se poate închega diferit. Conexiunea cu acesta/aceasta va fi mult mai puternică, mai autentică, mai profundă. Dar pentru alții, poate fi o perioadă de trezire, în care își vor observa partenerul așa cum este, fără măști.

Calități unice ale femeii Scorpion. De ce NU poți să-i reziști?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

La tine, Soarele intră de azi în Casa a șaptea, ceea ce înseamnă că vei deveni mult mai atent la nevoile partenerului de viață. Facem referire îndeosebi la partenerul de cuplu, mai ales că și Jupiter va tranzita în curând aceeași casă. Dacă ești singur, urmează o perioadă nemaipomenită. Daca ești într-o relație în care lucrurile nu funcționează, toată această configurație astrologică s-ar putea să te ajute să corectezi, să ajustezi.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Soarele se duce în Casa a șasea și bineînțeles, asta te face mult mai atent la modul tău de lucru. Însă rugămintea astrologului ar fi să nu forțezi nota nicăieri. Să nu devii obsedat de niciun proiect, ci să îți aduci aminte de faptul că ai și o viață personală, copii, pasiuni. 

VărsătorAscendent în Vărsător

Soarele te anunță că urmează o perioadă foarte efervescentă pentru tine, deoarece se mută în Casa a cincea. Dintr-o dată, ai chef și de distracție și de voie bună. Dacă ai copii, te vei juca altfel cu ei. O să ai chef și de romantism, mai ales că Jupiter va intra și el în aceeași casă. 

Vărsătorul în 2024: Probleme financiare și surprize în familie

Pești/Ascendent în Pești

Soarele intră în Casa a patra. Asta înseamnă că o să fii mult mai atent la cum arata locuința ta, ca întreg. Ești mai dornic să te simți mai bine în propria casă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel