Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Porție extra de energie pentru o zodie!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile zilnice pentru primele șase semne din zodiac.

Youtube video image

Azi, Soarele intră în semnul Gemenilor, așadar, ne bucurăm de sezonul lor! Așa că vă sărbătorim. Trecem de la energia Taurului, care a fost destul de puternică, la cea a Gemenilor, care este una a fluctuațiilor, a adaptării și a schimbărilor. Să nu uitam că și Jupiter se pregătește să intre în acest semn. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Soarele la tine se mută de azi în Casa a treia, ceea ce înseamnă că vei fi mult mai comunicativ, mai gânditor, mai dornic să te miști. Vei dori să interacționezi cu mai mulți oameni. Dar știm că orice tranzit are și o vulnerabilitate, nu doar o resursă. Așadar, ești dispus să aduci noutate în viața ta, dar s-ar putea să fii mai superficial.

Taur/Ascendent în Taur

Soarele se duce în Casa a doua, ceea ce înseamnă că atenția ta se va muta către zona financiară, cea care ție iți convine cel mai mult. Ținând cont de faptul că și Jupiter se pregătește să intre în această casă, astrologul te îndeamnă să înveți să mai flexibilizezi bugetul personal, pentru că apar și alte cheltuieli. 

Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Taur la momentul nașterii?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În primul rând, vă urăm la mulți ani, pentru că preț de o lună, vă vom sărbători. Soarele vine la tine în prima casă, cu o porție serioasa de energie, cu chef de viață, poftă, vitalitate, dar și cu nevoia de a ieși mai mult în evidență. Bucură-te!

15 curiozități despre Gemeni, semnul jovial din zodiac. Te regăsești în ele?

Rac/Ascendent în Rac

Pentru tine, acest sezon al Gemenilor aduce puțină retragere, liniște. Trebuie să ai mai multă grijă la somn și odihnă, dar și la relaxare per ansamblu. Ești îndemnat de astre să faci un pas în spate, cel puțin pentru o lună, până când Soarele va intra în semnul tău. 

Leu/Ascendent în Leu

Soarele iese din Casa a zecea și intră în Casa a unsprezecea. S-ar putea să vedeți roadele ultimelor activități și să fiți și mai sociabili. Poate te implici mai mult. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Te poți bucura, pentru că Soarele se mută în Casa a zecea. Timp de o lună, te poți bucura de destul de multă vizibilitate la locul de muncă. Dar ai grijă, pentru că te poți face remarcat și pentru o reușită, dar și pentru o boacănă. De asemenea, depinde de tine cum vei ști să gestionezi relația cu superiorii.

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel