Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu chef de viață

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis previziunile zilnice pentru nativii zodiacului!

Astăzi, pe 25 aprilie, Mercur își oprește retrogradarea. Dar nu este încă momentul să ne bucurăm. Când Mercur își încheie perioada de retrogradare, vrea să își facă pentru ultima dată simțită prezența. Deci, azi va fi cu chef, cu surle și trâmbițe. Daniela Simulescu recomandă să ne păstrăm calmul, răbdarea, toleranța și empatia. Trebuie să tragem aer în piept, să ne liniștim și să nu o luăm razna! Pot apărea și situații haioase în jurul nostru.

Mercur va rămâne în semnul Berbecului până pe 15 mai, doar că va fi în mers direct. Efectele retrogradării se mai pot resimți până atunci.

Care sunt sfaturile pentru nativii zodiacului?

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur își oprește retrogradarea în casa 7-a, dar în curând va intra Marte aici. Vei avea un moment în care apuci să respiri pe plan relațional. Deși vei avea senzația că ai scăpat, nu va fi așa. Astrologul te sfătuiește să nu mai amâni o anumită discuție sau să te ferești de un anumit subiect.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În sfârșit vei înțelege ceea ce vor colegii să îți transmită. Totodată, colegilor li se va părea că astăzi comunici mai bine. Stai departe de căutatul diagnosticelor pe internet. Nu este cea mai bună zi. Din cauza frânturilor de informații pe care le găsești, ai putea crede că ești cel mai bun doctor al Universului.

Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Motiv de bucurie pentru o zodie

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Oprirea retrogradării lui Mercur te sprijină. La ce? Te pui pe tine pe primul loc și setezi reguli. Totodată, devii mai glumeț și plin de viață astăzi, iar asta îi va face și pe cei din jur să fie la fel.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur își oprește retrogradarea în casa a 4-a. Este momentul oportun să faci reparații, dacă aveai în plan. De acum, va fi tot răul spre bine.

Horoscop săptămânal. TREI zodii primesc provocări de la astre

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur își oprește retrogradarea în casa comunicării. Primești mai multă claritate și te concentrezi mult mai bine. Reușești să ajungi la ceilalți mult mai repede și mult mai simplu.

Pești/Ascendent în Pești

Mercur își oprește retrogradarea în casa a 2-a, cea a banilor. Astăzi, îți dai seama de unele greșeli pe care le-ai făcut și vei ști să nu le mai repeți. Cauți soluții pentru problemele financiare pe care le-ai avut.

Horoscop internațional. Mesaje pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel