Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Motiv de bucurie pentru o zodie

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop zilnic. Pe 25 aprilie. Mercur își finalizează retrogradarea.

În sfârșit, Mercur își oprește retrogradarea în semnul Berbecului. S-ar putea ca aceste zile să aibă un caracter mai neobișnuit. Să apară încurcături și furie, dar și rezolvări la problemele vechi. Vă reamintim, totuși, că efectele retrogradării se vor mai prezenta în perioada în care Mercur se află în semnul contaminat. Adică până pe 15 mai. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Motiv de bucurie! Mercur nu mai este retrograd în semnul tău! Vei primi o doză suplimentară de claritate. Este posibil să te grăbești în continuare cu unele situații care nu trebuie deloc forțate. Astrele îți recomandă să ai în vedere și sfaturile celorlalți. 

Taur/Ascendent în Taur

După Luna Plină de ieri, îți revii ușor ușor. Este posibil să îți dai seama că te-ai victimizat prea mult și că ai glorificat trecutul. Astrele îți recomandă să accepți că nu le știi pe toate, că ești om și că mai poți greși din când în când. Chiar ai nevoie de blândețe pentru propria persoană. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, propriul guvernator, își oprește retrogradarea. Te vei conecta mult mai repede cu oamenii, vei empatiza și îți vei da seama când trebuie să forțezi. Astrele îți recomandă să fii la selectiv și să păstrezi doar planurile cele mai importante.

Horoscop internațional. Vești noi pentru Gemeni, Raci și Fecioare

Rac/Ascendent în Rac

Mercur își oprește retrogradarea în casa carierei. Dacă ți-a fost frică să porți o discuție cu șefii, acum este momentul. Îți vei expune mult mai clar părerile și ideile. De asemenea, nu vei mai fugi de responsabilități. O zi bună pentru cei care au prezentări de făcut. 

Leu/Ascendent în Leu

Oprirea retrogradării lui Mercur te va ajuta să te ocupi așa cum îți dorești tu de chestiunile administrative și treburile gospodărești. În plus, îți vei gestiona mult mai eficient timpul. O zi foarte bună pentru educație. 

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, nu mai este retrograd. S-ar putea să ai numeroase revelații, să faci conexiuni și să descoperi secrete. Mintea îți este și aliat, dar și inamic. Depinde doar de tine cât de prăpăstios vei fi. Îți dai seama și de unele soluții pe plan financiar. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel