Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu spirit de competiție

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile zilnice pentru fiecare zodie și ascendent!

 

Youtube video image

Ne apropiem de cea mai aglomerată zi din punct de vedere astrologic. Mâine vom avea foarte multe aspecte pozitive.

Dar până atunci, astăzi Soarele din Gemeni face un trigon cu Pluto din Vărsător. Vom găsi forța interioară să ne ocupăm de ajustările care apar în viața noastră. În plus, avem puterea să ne adaptăm, chiar dacă nu suntem conștienți de asta.

Pe 23 mai, unul dintre evenimentele importante este Luna Plină în Săgetător. Vom dormi cam ciudat. Și pentru că este o Lună Plină în Săgetător, toți cei cu marcaj mutabil în astrograma natală (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) vor avea irascibilitatea la cote maxime. Nu o să aveți motiv pentru ea, doar va fi acolo.

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte se află în casa a șaptea. Ar putea apărea foarte multe conflicte cu partenerul sau cu oamenii cei mai apropiați. Venus se apropie de o conjuncție cu Jupiter în casa a opta și îți vei găsi puterea. Zilele acestea, orice criză poate deveni o mare oportunitate pentru tine.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

La tine, Luna Plină de mâine se petrece în casa a doua. Trebuie să ai în vedere tendința de a da mai mult decât este cazul. Adică ne referim la timp, energie sau orice altă resursă. Învață să te protejezi. Dacă nu o faci tu, nici n-are cine s-o facă.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ai nevoie de spiritul de competiție. Zilele acestea, este necesar să fii cât mai ambițios. Nu lăsa să treacă zilele doar uitându-te la un film motivațional și să crezi că dacă l-ai privit, așa vei reuși. Pune în aplicare ceea ce auzi acolo. Ai toate șansele să câștigi ceva în viața ta.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Smerenie pentru o zodie

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Din punctul Danielei Simulescu de vedere, trigonul dintre Soare și Pluto te face mult mai conștient de oamenii cu care lucrezi. S-ar putea ca pe unii să începi să îi vezi într-un mod mult mai pozitiv, iar pe alții să îi accepți așa cum sunt. Când vei face asta, relația cu colegii se va îmbunătăți, iar mediul de lucru va fi pe placul tău.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Tranzitele de zilele acestea îți priesc. Soarele este în casa a cincea și face trigonul cu Pluto din semnul tău. Va trebui să înveți să te pui pe primul loc în toate situațiile.

Pești/Ascendent în Pești

Luna Plină de mâine va activa foarte mult axa 4-10, adică și familia, dar și cariera. Vei avea impresia că toată lumea trage de tine și că tu nu mai exiști. Dacă nu comunici, nici că vei fi în atenția celorlalți. Deschide-te și declară pentru a ști cei din jur ce se întâmplă în sufletul tău.

Lună Plină în Săgetător pe 23 mai. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel