Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Smerenie pentru o zodie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile zilnice pentru fiecare zodie și ascendent!

Youtube video image

Ne apropiem de cea mai aglomerată zi din punct de vedere astrologic. Mâine vom avea foarte multe aspecte.

Dar până atunci, astăzi avem un trigon între Soare din Gemeni și Pluto din Vărsător. Vom găsi puterea interioară să ne ocupăm de schimbările care apar în viața noastră. În plus, avem puterea să ne adaptăm, chiar dacă nu suntem conștienți de asta.

Pe 23 mai, va avea loc și o Lună Plină. Prin urmare, vom dormi cam ciudat, vom fi mai irascibili. Și pentru că este o Lună Plină în Săgetător, toți cei cu marcaj mutabil în astrograma natală (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) vor avea irascibilitatea la cote maxime. Nu o să aveți motiv.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, este în continuare în vizită prin semnul tău. Dacă nu îl pui în funcțiune și nu îl folosești, te va folosi el pe tine. Și nu în cel mai plăcut mod, ci prin multă furie, neliniște și nerăbdare. Astrologul te sfătuiește să nu lași plictiseala să se instaleze în viața ta.

Taur/Ascendent în Taur

În această perioadă, în viața ta este un pic de exces de zel. Daniela Simulescu îți recomandă să nu cheltuiești sau să te dai mare doar pentru a cuceri atenția celorlalți sau pentru a primi validarea acestora. Dacă vrei să acționezi în acest fel, fă-o pentru tine.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Trigonul dintre Soare și Pluto te sprijină foarte mult. Dacă ai o formă mai spirituală de a te manifesta, ziua aceasta este bună pentru relația cu viitorul. Poate ești mai religios, meditezi sau ai o mantră. Te poți gândi cum te vezi tu în viitor sau cum îl rogi să îți aducă anumite lucruri.

Marele Benefic intră în Gemeni. Bonusuri pentru toate zodiile până în iunie 2025

Rac/Ascendent în Rac

Luna Plină de mâine nu este pe placul tău din cauză că se va petrece în casa a șasea. Ce înseamnă asta? Astăzi nu ar trebui să iei mai multe proiecte la locul de muncă decât poți duce. Nu îți supraestima puterea și energia pentru că ai putea avea surprize neplăcute. Bazează-te și pe ceea ce poți primi de la ceilalți.

Leu/Ascendent în Leu

Ne apropiem de o conjuncție extraordinară între Venus și Jupiter în casa a zecea. Ar fi bine să fii foarte recunoscător pentru ceea ce se întâmplă din punct de vedere profesional. În asemenea momente, te poți gândi că există oameni care nu au ceea ce ai tu. Doar atunci când vei fi conștient de ceea ce ai și ce poți să faci, vei primi mai mult.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Conform astrologului, va trebui să fii foarte smerit. Nu fii modest doar de ochii lumii. Încearcă să accepți că nu le știi tu pe toate și că ai nevoie să înveți de la alții. Gândește-te că nu doar cum procedezi tu este cel mai bine, ci pentru alții este diferit. Va fi necesar să înțelegi și variantele celorlalți și să înveți să te pui în postura lor. Ai nevoie de un grad crescut de empatie. Dacă vei face asta, o să ai foarte mult succes.

Previziuni astrale. Ce aduce Saturn pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel