Marele Benefic intră în Gemeni. Bonusuri pentru toate zodiile până în iunie 2025

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Pe 26 mai, Jupiter va ieși din Taur și va intra în Gemeni. 

Pe 26 mai, Jupiter, planeta considerată Marele Benefic, iese din Taur și intră în Gemeni. Noul său tranzit, care va dura până în iunie 2025, îi va sprijini pe toți nativii zodiacului, mai ales dacă vor fi dispuși să facă schimbări. Nu neapărat unele mărețe. Ci măcar primul pas într-o direcție. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter trece în casa a treia. Și până în iunie 2025, vei avea numeroase oportunități dacă vei învăța, vei fi mai curios și dacă vei călători mai des. 

Taur/Ascendent în Taur

Jupiter trece în casa a doua. Până în iunie 2025 ai șansa de a-ți îmbunătăți considerabil bugetul personal. Vei fi bun la negocieri, dar și la cheltuit banii. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter îți va tranzita semnul până în iunie 2025! Gândește-te că nu te-a mai vizitat din 2013 și că va mai dura doisprezece ani până când va reveni în semnul tău. Jupiter vine cu o doză suplimentară de încredere și șansă. Dacă vei vedea jumătatea plină a paharului, vei avea doar de câștigat!

Rac/Ascendent în Rac

Jupiter va tranzita casa a douăsprezecea. Până în iunie 2025, astrele te invită să ai grijă de sănătatea ta, mai ales de problemele serioase. Dar și de viața spirituală. Vei avea un progres enorm în acest sens. 

Leu/Ascendent în Leu

Jupiter se mută în casa a unsprezecea până în iunie 2025. Vei deveni foarte sociabil, carismatic, popular și apreciat de comunitatea ta. De asemenea, este nevoie de un pas înainte, în orice domeniu al vieții tale.  

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Jupiter tranzitează casa a zecea. Timp de un an, astrele îți oferă numeroase șanse pe plan profesional. Poți avansa, schimba locul de muncă sau domeniu. Sau poți trece la următorul nivel cu relația de cuplu. 

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Balanță/Ascendent în Balanță

Jupiter va tranzita casa a noua. Urmează o perioadă nemaipomenită pentru cei care au dor de ducă. Pentru a călători sau pentru a se muta într-o altă țară. De asemenea, Jupiter îi avantajează pe cei corecți sau care au parte de educație suplimentară. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Jupiter va poposi în casa a opta. Până în 2025, ai șansa de a face o investiție serioasă. De altfel, tu și partenerul veți avea planuri mărețe cu bugetul comun. Poți obține chiar o finanțare sau îți poți plăti mai repede unele cheltuieli. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, se va afla în casa a șaptea până în iunie 2025. Cei singuri primesc numeroase oportunități, dar le va fi greu să aleagă. Iar cei care sunt deja într-o relație, au șansa de a o îmbunătăți sau de a ieși din ea, mai ales dacă este disfuncțională. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Jupiter intră în casa a șasea și se va ocupa să îți aducă multe proiecte la locul de muncă. Nu vei avea timp nici să respiri. Dar vei reuși să le duci la bun sfârșit într-un mare fel. Vei îmbina utilul cu plăcutul și în ceea ce privește treburile gospodărești. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Jupiter intră în casa a cincea, unde va sta până în 2025. Timp berechet pentru Cupidon pentru a te face fanul lui. Cei singuri vor fi foarte atrăgători și romantici. Cei care își doresc să aibă copii au parte și ei de șanse de la Jupiter. Cert este că vei deborda de creativitate. 

Pești/Ascendent în Pești

Jupiter, guvernatorul tău, te va ajuta să îți găsești locul. La propriu sau la figurat. Ai șansa să te muți, să vinzi un imobil/teren și să îți decorezi locuința așa cum îți dorești. Dar, cel mai important fapt va fi acela că relația cu familia se va îmbunătăți.

Previziuni axa destin-karmă pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel