Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Furie pentru o zodie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis previziunile zilnice pentru nativii zodiacului!

Venus, recent intrată în Taur, se rupe de careul cu Pluto. Ne-a provocat să ieșim din zona de confort, să cheltuim bani pentru propria plăcere sau să luptăm pentru ceea ce ne dorim să facem.

Mâine, pe 3 mai, Marte din Berbec face un sextil cu Pluto din Vărsător. Acțiunea și îndrăzneala se întâlnesc cu forța comunității. Deci va trebui să fim vizionari, să schimbăm status quo-ul și să luptăm pentru cauze mărețe. 

Iată recomandările zilnice!

Balanță/Ascendent în Balanță

Este o perioadă ciudată pentru tine. Apare un dezechilibru de forțe și de resurse. Trebuie să găsești un echilibru între cât dai și cât primești. Gândește-te unde te străduiești prea mult, dar fără folos.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Muncești mult și îi faci pe plac partenerului. Daniela Simulescu îți recomandă să te gândești la partea financiară. Dacă ai de rezolvat probleme legate de finanțe, nu mai aștepta.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Mai multă liniște pentru o zodie

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Astrele te sprijină destul de mult. Muncești cu mult drag, te simți util și te implici. La finalul zilei ești mulțumit și te simți bine în propria piele. Nu uita că munca este cel mai bun medicament în anumite momente.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Chiar dacă ești mai credincios sau religios, astăzi ar trebui să îți permiți să te înfurii. În anumite momente, furia este foarte sănătoasă. Dacă o ții în tine, vei exploda ca un vulcan.

Tarot Astrosens. Etalare Săptămâna Mare pentru fiecare zodie și ascendent. Este o săptămână zbuciumată!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Posibil să te cam grăbești în tot ceea ce faci. Vrei să ajungi primul, să cumperi primul, să fii lăudat în tot ceea ce faci. Oprește-te pentru un moment și întreabă-te unde te grăbești.

Pești/Ascendent în Pești

Ești într-o perioadă de tranziție. Jupiter, guvernatorul tău, se pregătește să schimbe semnul în mai. Neptun va ajunge la ultimul grad în semnul tău. Știi că urmează să se întâmple ceva, dar nu știi ce anume. Important este să fii încrezător. Lasă totul să vină de la sine. Nu te grăbi și nu căuta validare. Nu o vei primi!

Citește și Horoscop internațional mai 2024. Zodia care va avea multă abundență în plan profesional! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel