Horoscop internațional mai 2024. Zodia care va avea multă abundență în plan profesional!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Canal YouTube @MarenAltman
Sursă foto: Canal YouTube @MarenAltman

Maren Altman, astrolog internațional, aduce vești bune pentru o zodie de foc!

Iată ce le-a transmis astrologul nativilor Leu/Ascendent în Leu! Cum va arăta luna mai pentru aceștia?

Mai este o lună foarte pozitivă pentru succesul în carieră și oportunități la locul de muncă. Acestea pot fi surprinzătoare sau să apară chiar acelea care se aliniază cu viața ta.

Venus va fi în casa a 10-a, cea a carierei. Vei avea o cantitate mare de energie în prima jumătate a lunii. În cariera ta apare pozitivitatea, armonia și creșterea. Cu toate acestea, ai putea simți presiune sau că ești manipulat de un partener să faci ceva.

Luna Nouă de pe 8 mai va fi tot în casa a 10-a. Poți avea un nou început pozitiv, bogat și orientat către creștere, care are legătură cu mediul profesional. Poți fi recompensat pentru un proiect sau să primești o promovare.

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

În relațiile cu șefii, ai putea observa un comportament destul de ciudat din partea acestora. De la mijlocul lunii, primești recunoaștere la locul de muncă sau ai iarăși șansa unor recompense.

Venus va face conjuncție cu Uranus în casa a 10-a. Se pot întâmpla lucruri pozitive, dar și șocante la serviciu. Cu toate acestea, primești energia să le faci față, dacă ceva nu merge bine.

Jupiter va face un sextil cu Neptun. Datorită abundenței din cariera ta, poți profita de oportunități și poți atinge obiective financiare care altfel nu ar fi fost posibile.

La sfârșitul lunii, avem o Lună Plină în Săgetător. Semnalează un moment de renunțare. Sunt evidențiate sfârșiturile, în special în proiectele creative sau relațiile romantice. Ai putea să te eliberezi de ceva sau să renunți la o relație romantică.

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Furia interioară devine cel mai mare aliat!

Tot la finalul lunii, accentul se mută către parteneriatele pe care le ai. Acest interval marchează o schimbare către concentrarea asupra conexiunilor care nu privesc cariera. În plus, ai șansa să fii în centrul atenției în mediul social.

Totodată, când Jupiter va intra în Gemeni, îți poți extinde conexiunile sociale și vei avea parte de mai multă abundență în acest plan. Doar că va trebui să găsești relații și parteneriate serioase.

Luna se încheie cu o conjuncție între Mercur și Uranus în casa a 10-a. Îți poate aduce vești surprinzătoare și neașteptate legate de viața ta profesională.

Citește și Rănile pe care le aduce Chiron în fiecare semn astrologic. Ce lecții ne oferă? 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel