Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Griji financiare pentru o zodie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile zilnice pentru fiecare zodie și ascendent!

Ne aflăm încă sub influența conjuncției dintre Mercur și Chiron. În plus, conjuncția va forma un careu cu Ceres. Ce ne aduce acest aspect? Ne îngrijorăm foarte mult și degeaba.

Balanță/Ascendent în Balanță

Trebuie să ai în vedere atât ceea ce îți dorești tu, cât și ceea ce își doresc ceilalți. Tu ești cel dornic de un echilibru permanent. Dar dintr-o dată, când vrei să se țină cont și de tine, nu se întâmplă. În continuare, este necesar să negociezi pentru tot ceea ce se întâmplă sau pentru ceea ce îți dorești. Trebuie să reții că ești avantajat în acest sens.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

La locul de muncă, cu cât forțezi mai mult nota, cu cât te implici mai mult în unele discuții și cu cât devii mai tendențios, cu atât îți vei face mai mult rău. Astăzi, Daniela Simulescu îți recomandă să nu răspunzi imediat, ci să ceri un timp de răgaz.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezamăgiri în carieră pentru o zodie

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Întreaga configurație astrală arată că te pregătești pentru o perioadă importantă. Jupiter se află în casa a 6-a. Pe 21 aprilie, s-a întâlnit cu Uranus. Iar pe 26 mai, Jupiter se pregătește să intre în casa a 7-a. Ce trebuie să faci până atunci? Trebuie să îți rezolvi unele probleme, mai ales pe plan personal. Este ideal să începi din timp.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Discuțiile cu familia nu sunt întotdeauna pe placul nostru, iar tu vei simți din plin această chestiune. Astrologul îți recomandă să nu te lași afectat de detalii sau de pretexte. Trebuie să îți dai seama că există întotdeauna o cauză mult mai serioasă în spate. Dar pentru a ajunge la ea, ai nevoie de timp și răbdare.

Situații limită pentru Gemeni și Rac. Sprijin pentru Săgetător și Capricorn

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Nevoia ta principală este să fii sigur de ceva, de stabilitate. Din cauza acestei nevoi, este posibil să riști pierderea unor oportunități. Nu trebuie să îți schimbi cu totul viața, dar anumite ajustări și intervenții sunt necesare. Ai nevoie de mici riscuri. De exemplu, dacă până acum ai mâncat un fel de mâncare doar după o anumită rețetă, astăzi adaugă un condiment diferit. Vei vedea cum e gustul. Ce se poate întâmpla? Arunci puțin din mâncare. Dar în același timp, combini gusturile și afli ceva nou.

Pești/Ascendent în Pești

Grijile financiare le avem cu toții. Chiar și celor bogați le e frică să nu piardă banii mulți pe care i-au făcut. Dacă menținem zi de zi aceste frici, cortizolul nostru o ia razna. Astrologul îți recomandă să renunți la ideea că banii îți vor fi furați dintr-o dată. Reasigură-te cât mai des că nu îți fură nimeni banii. Ei se duc doar dacă îi cheltuiești tu aiurea sau dacă îi pierzi.

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel