Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne până în 2026. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

În astrologie, Neptun reprezintă fantezia, iluzia și amăgirea. Această planetă guvernează ceea ce ține de domeniul mistic. Neptun are legătură cu visele și activitățile creative. Totodată, ne influențează experiențele pe termen lung, precum și epoci întregi.

Stă aproximativ 14 ani în fiecare semn. Are nevoie de 160 de ani pentru a tranzita întregul zodiac. În 2012, Neptun s-a mutat în Pești și va rămâne acolo până în 2026. Este pentru prima dată când se află în Pești din 1862!

Iată care sunt influențele lui Neptun pentru fiecare zodie/ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

Tranzitul lui Neptun în Pești probabil că ți-a dat un impuls de a lupta și o dorință puternică de a trăi conștient. Totodată, Neptun acționează energetic asupra ta, așa că îți trebuie mai multă odihnă pentru a echilibra energia arzătoare și cardinală a Berbecului printr-o practică spirituală dedicată.

Vezi AICI previziunile complete pentru BERBEC.

Taur/Ascendent în Taur

Este o perioadă în care poți să devii cu adevărat parte a unui grup sau a unei organizații. Poți crea conexiuni în comunitatea din care faci parte. Deci, este un moment în care oamenii vor conta pe tine. Poți ajunge într-o poziție de conducere, dar va fi necesar să ceri ajutor și să îți găsești mentori.

Vezi AICI previziunile complete pentru TAUR.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Neptun se află în casa carierei. Probabil că ai trecut prin provocări și incertitudine în mediul profesional. Ai încă oportunitatea de a face ajustări în carieră. Este o perioadă plină de creativitate. Dar creativitatea nu este întotdeauna un proces liniar. 

Vezi AICI previziunile complete pentru GEMENI.

Rac/Ascendent în Rac

Intuiția ta este crescută. Principala ta responsabilitate este să îți păstrezi încrederea. Încrede-te în ceea ce știi și nu încerca să investighezi. Neptun îți reînvie credințele spirituale și te provoacă să pui la îndoială ceea ce știi că este adevărat. 

Vezi AICI previziunile complete pentru RAC.

Leu/Ascendent în Leu

Aceasta este o perioadă în care realizezi care îți sunt concepțiile greșite. Totodată, devii mult mai conștient în legătură cu situația ta materială. Nu este un moment în care să îți asumi riscuri. Cel mai bine rămâi realist. Nu trece cu vederea și nu ignora avertizările legate de finanțele tale.

Vezi AICI previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Te simți deschis și conectat spiritual în moduri pe care nu le-ai explorat până acum. Un aspect la care vei reflecta este modul în care te prezinți în relații și modul în care partenerii tăi își exprimă afecțiunea.

Vezi AICI previziunile complete pentru FECIOARĂ.

Balanță/Ascendent în Balanță

Neptun semnifică dragostea universală și fără limite, iar tu trebuie să înveți asta confruntându-te cu limitele. Te vei întreba cum să iubești fără a te pierde în serviciul relației. Aceasta este o provocare naturală pentru Balanțe, dar datorită acestui tranzit, se intensifică.

Vezi AICI previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Acest tranzit te ajută să îți exprimi ideile ieșite din comun. Ai ocazia să îți întemeiezi o familie sau te gândești la relația cu copiii tăi. Influența lui Neptun te ajută să vezi potențialul în tine și în ceilalți. În plus, poți observa și ceea ce nu funcționează sau ce nu a funcționat, așa că ai parte de experiența cunoașterii adevărului. 

Vezi AICI previziunile complete pentru SCORPION.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Acest tranzit îți concentrează întreaga atenție asupra locuinței tale și a familiei. Vindecarea devine un subiect important pentru tine. Este vorba despre vindecarea afectivă a relațiilor care încă se simt restrânse sau tensionate, poate chiar cu copiii sau cu frații de care te-ai îndepărtat. Acestă perioadă îți luminează calea.

Vezi AICI previziunile complete pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

În timpul tranzitului acesta, va trebui să îți deschizi mintea și să îți extinzi modul în care gândești și scrii. Alege noi proiecte de care să te ocupi. Este necesar să îți vindeci mentalitatea. Neptun este de asemenea un vindecător. Neptun ne arată unde să curățăm, astfel încât să putem crea spațiu pentru noi începuturi. Scapi de gândurile distructive. 

Vezi AICI previziunile complete pentru CAPRICORN.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Tranzitul lui Neptun îți va influența finanțele. Când Neptun va intra în Berbec, totul va merge mult mai bine pentru tine. Cât timp se află în Pești, abia începi să clădești. Mai întâi, trebuie să înveți să te apreciezi la adevărata valoare. Te afli într-o perioadă de tranziție cu munca ta, cu finanțele tale. 

Vezi AICI previziunile complete pentru VĂRSĂTOR.

Pești/Ascendent în Pești

Cu Saturn și Neptun în semnul tău, tu ești vedeta. Vei simți un fel de trezire spirituală. Darurile tale vor deveni cu adevărat apreciate. Peștii sunt întotdeauna darnici. Nu este o problemă să fii atât de generos, dar nu întotdeauna te simți apreciat pentru eforturile tale. Acum este momentul când toată lumea va fi cu ochii pe tine.

Vezi AICI previziunile complete pentru PEȘTI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel