Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Idei și soluții multiple pentru o zodie

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Hristos a înviat! Echipa Astrosens vă urează Sărbători liniștite!

Prima zi a săptămânii va fi influențată de tranzitul Lunii în semnul Berbecului, acolo unde se mai află Marte și Chiron. Adică vom încerca să forțăm și să grăbim totul. Dar cum Soarele va face un sextil cu Saturn, este clar că trebuie să încetinim, să învățăm să ne bucurăm de viață așa cum se desfășoară ea. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Cu Luna, Marte și Chiron în casa a șaptea, a relațiilor, s-ar putea să ai așteptări prea mari de la partener. Astrele îți recomandă să nu ceri nimic dacă nu ești dispus să și dai. O zi bună pentru introspecție și activități spirituale. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Vrei să te simți util și s-ar putea să muncești mai mult decât este cazul. Astrele îți recomandă să nu uiți de tine, de propria fericire. Încearcă să nu te stresezi din cauza unor evenimente și vorbe nesemnificative. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Relația cu copiii, indiferent de vârsta acestora, va fi destul de dinamică. Începutul acestei săptămâni va fi benefic pentru aceia care vor reuși să împace utilul cu plăcutul. Răbdarea este vitală. 

Super Luna Nouă în Taur pe 8 mai. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Prima zi a săptămânii s-ar putea să fie mai intensă. Și asta pentru că relația cu familia va fi mai conflictuală. De parcă este o competiție între tine și cei dragi. Astrele îți recomandă să nu reacționezi la primul impuls, ci să apelezi la reziliență. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mintea îți va fi destul de activă. Apropiații vor simți că ești mai agitat și vor încerca să nu încingă spiritele în mod suplimentar. Vei fi mai reticent la propunerile prietenilor de petrecere a timpului. 

Pești/Ascendent în Pești

Prima a zi a săptămânii poate veni cu o serie de cheltuieli suplimentare. Astrele îți recomandă să nu îți pierzi optimismul și să încerci să cauți compania oamenilor de la care chiar ai ce învăța. Nu lăsa plictiseala să pună stăpânire pe tine!

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel