Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi avem un careu între Venus și Pluto. 

Venus, recent intrată în Taur, face un careu cu Pluto din Vărsător. Un aspect nemaipomenit pentru o perioadă cu zile libere și sărbători! De ce? Pentru că ne va provoca să ieșim din zona de confort, să cheltuim bani pentru propria plăcere sau să luptăm pentru ceea ce ne dorim să facem. În zilele următoare, Marte se apropie de un sextil cu Pluto.

Am publicat Horoscop MAI 2024. Citește previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent!

Balanță/Ascendent în Balanță

Careul dintre Venus și Pluto te vizează în mod special. S-ar putea să pierzi controlul când este vorba de cheltuieli. Din dorința de a le face pe plac celorlalți și de a primi validarea lor, vei fi mai generos decât este cazul. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Relația cu partenerul va fi destul de tensionată. Neplăcerile vor apărea din cauza lipsei de comunicare. Tu nu vrei să te ocupi de unele activități, dar nici nu spui direct asta. Astrele îți recomandă să înveți să faci compromisuri. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Astrele îți recomandă să te implici cu adevărat în treburile gospodărești. Evită superficialitatea și tendința de a evita responsabilitățile. Relația cu copiii, indiferent de vârsta lor, îți va aduce multe bucurii și sentimentul de împlinire. 

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ai sau n-ai zile libere în această perioadă, astrele te invită să găsești timp și pentru distracție. Nu pierde timpul doar stând acasă sau dormind. Ai nevoie de provocări, de răsfăț și de bucurie. Stai departe de conflictele cu familia!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

O parte din tine vrea să stea mai mult pe acasă, dar cealaltă vrea să fii mai tot timpul pe drumuri. Cert este că mintea ta va fi destul de agitată. Astrele îți recomandă să nu te gândești prea mult atunci când primești propuneri din partea apropiaților. 

Pești/Ascendent în Pești

Dacă muncești, s-ar putea să fii cam cicălitor cu colegii. Dacă ești liber, nu vei acorda nicio clipă de liniște familiei sau apropiaților. Cert este un lucru: vei fi destul de convingător și fără prea mult efort. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel