Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Vezi previziunile zilei pentru aceste zodii!

Aprilie se apropie cu repeziciune și aduce cu ea retrogradarea lui Mercur în semnul Berbecului, începând cu data de 2. Chiar dacă retrogradarea va fi în plină desfășurare până pe 25 aprilie, efectele ei ar putea fi deja resimțite. Acest fenomen poate determina apariția unor greșeli din cauza grabei și poate să ne surprindă cu lașitatea unor persoane, chiar și atunci când nu ne așteptăm. Aceste influențe ar putea fi resimțite până la jumătatea lunii mai.

Maren Altman, astrolog internațional: Cum îți exprimi iubirea în funcție de poziția lui Venus și Marte în astrograma natală

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile pentru următoarele șase semne din zodiac!

Berbec/Ascendent în Berbec

Este perioada ta. În continuare, îți spunem "La mulți ani!". Profită mai mult de acest lucru. Poți să începi cu vestimentația sau cu o schimbare de atitudine, de ce nu? De asemenea, ai putea încerca și o mulțime de lucruri noi. Îndrăznește mai mult!

Taur/Ascendent în Taur

Pentru tine, acest sezon poate veni cu un pas în spate. Ce-i drept, Soarele în Casa a 12-a te obligă din când în când să mai hibernezi. Dar s-ar putea să îți priască, totuși, fiindcă te pregătești de sezonul tău, dar și de Marea Conjuncție dintre Jupiter și Uranus, tot din semnul tău, care va urma în aprilie.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La tine, Soarele este în Casa a 11-a. Este foarte important să fii cu un pas înaintea celorlalți. Încearcă să nu rămâi pe loc și nu sta pe loc mai mult decât este cazul. Sunt momente în care trebuie să avansezi, să progresezi, iar acesta este unul dintre ele. Pune-ți creierul în mișcare!

Rac/Ascendent în Rac

Pentru tine, sezonul acesta discută doar despre statutul profesional, vizibilitate, popularitate. Pe scurt, despre cât de bine te ai cu persoanele autoritare din viața ta, deci șefii. Așa că, dacă vrei să te vadă cu ochi mai buni, poate este cazul să schimbi ceva la tine. 

Leu/Ascendent în Leu

La tine este vorba despre a învăța în acest sezon. Din când în când, trebuie să accepți că nu le ști pe toate și nu într-un mod ironic sau sarcastic. Trebuie să stai mai mult de vorbă cu oamenii și să vezi ce poți afla de la fiecare. Astrologul îți recomandă să nu te identifici cu alții. Să îi asculți mai mult. 

Cea mai gravă complicație pe care o prezintă fibrilația atrială este apariția unui accident vascular cerebral.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Acest sezon discută la tine despre un schimb de energie. Despre cât dai și cât primești. Cât investești și cât obții de pe urma unor investiții? Trebuie să fii foarte calculat și să nu te sacrifici mult din punct de vedere financiar. Mai ales dacă nu ți se cere.

Poți să citești și acest articol de pe Astrosens: Horoscopul recunoștinței. Zodiile care au puterea să se bucure de viață, indiferent de probleme

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel