Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie primește un plus de romantism!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Iată care sunt previziunile zilei pentru acești nativi.

Despre ce discutăm din punct de vedere astral?

Astăzi, Venus își va începe ușor tranzitul în ultimul semn din zodiac, cel al Peștilor. Acolo va rămâne până la data de 5 aprilie. Putem spune că trecem de la detașarea specifică Vărsătorului, la multitudinea de emoții care caracterizează ultimul semn din zodiac.

Ce se întâmplă, cu Venus în Pești? Ne adaptăm. La nivel personal, putem să fim într-o oază de dăruire și de liniște.

De asemenea, acest tranzit ne face mai milostivi, mai generoși, plini de compasiune. Vom fi dornici să ne îndrăgostim de o poveste. Suntem mai pregătiți să iertăm și să ne împăcam.

Balanțele trebuie să comunice cu partenerul. Scorpionii se maturizează emoțional, iar Săgetătorii au nevoie de acceptare!

Redactorul-șef Astrosens, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile zilei pentru următorii șase nativi!

Berbec/Ascendent în Berbec

Acest tranzit al lui Venus în Casa a douăsprezecea te poate ajuta să te împaci cu anumite felii din trecutul tău care nu ți-au convenit sau care ți-au dat multe bătăi de cap și ți-au adus și dureri. Vine o perioadă bună pentru a fi mult mai atent și cu partea financiară. Nu cheltui de dragul de a umple un gol.

Taur/Ascendent în Taur

Aceasta schimbare a lui Venus ție îți priește, mai ales dacă decizi să fii mai sociabil. Sau mai dornic să interacționezi cu oamenii din jurul tău. Să fii încrezător, fără un motiv anume. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Venus s-a mutat la tine în Casa a zecea, unde se va întâlni cu Saturn și Neptun. Poate fi o perioadă cu destul de multă confuzie, dar primiți și avantaje. Poate te vei implica într-un proiect care îți place, șefii te vor vedea și te vor aplauda. Însă nu aștepta validarea superficială de la alții, ci axează-te pe cea pe care ți-o oferi ție însuți.

Rac/Ascendent în Rac

Acest tranzit al lui Venus în Pești te va ajuta foarte mult daca îți dorești să călătorești. Cel mai bun sfat pe care ți-l oferă astrologul este să te plimbi cât mai mult. Oriunde ar fi asta, până în parc, până în localitatea vecină. Orice plimbare este binevenită. Explorare, aventură și călătorie!

Leu/Ascendent în Leu

Venus s-a mutat în Casa a opta, așa că este un tranzit excelent pentru intimitate, dar și pentru investiții. Poți să primești ajutor și din partea celorlalți.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Îți priește și ție acest tranzit! Pentru nativii singuri, s-ar putea să apară oportunitatea de a cunoaște unele persoane. Nu trebuie să fie neapărat partenerii perfecți, dar măcar vă deschid o portiță nouă. Pentru cei care sunt într-o relație de mult timp și nu au funcționat lucrurile, Venus îi ajută să fie mai romantici, mai senzuali, mai pasionali. 

Poți să citești și acest articol de pe site-ul nostru: KALI, Zeița Morții, care îi pedepsește pe cei vinovați. De ce se potrivește descrierii Scorpionului?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel