Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să își vadă interesul și să fie pragmatică

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

 

Mâine începe primăvara, cel puțin din punct de vedere astronomic și astrologic! Ziua și noaptea vor deveni egale.

Totodată, Soarele iese din semnul Peștilor și intră în Berbec. Ne vom bucura de prospețime, noutate, forță, impuls și viață. Arhetipul Berbecului este cel al primăverii.

De asemenea, mâine mai avem și o conjuncție între Mercur și Chiron în Berbec. Nu ne vom putea controla furia, ci o vom lăsa să iasă la suprafață prin vorbe care dor.

Iată previziunile zilnice pentru nativi!

Berbec/Ascendent în Berbec

Cu Soarele în continuare în casa a 12-a, nu este cea mai bună zi pentru tine. Dar se pregătește să intre în semnul tău. Până atunci, ești epuizat, obosit și copleșit. Întâlnirea lui Mercur cu Chiron în semnul tău te-ar putea determina să rostești unele cuvinte destul de dureroase pentru cei dragi.

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, se va întâlni cu Saturn. Este posibil să ai mai mult pragmatism și un simț practic crescut. Cu toate acestea, îți va lipsi optimismul destul de mult și oamenii din jurul tău vor observa acest lucru. Vor încerca să te încurajeze.

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să aibă grijă de viața personală

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, se apropie de Chiron. Te-ai putea implica în unele activități care nu îți fac bine, dar pare că o faci intenționat. Vrei să îți demonstrezi că nu meriți. Astrologul îți recomandă să te bazezi și pe oamenii dragi ție, mai ales pe cei care doresc să îți arate că există și părți bune în tine.

Rac/Ascendent în Rac

Stai departe de conflicte cu șefii și de discuțiile interminabile despre cine are dreptate. S-ar putea să pierzi. Daniela Simulescu îți recomandă ca astăzi, chiar și mâine, să îți vezi interesul, să faci calcule și să fii mult mai pragmatic.

Berbecii au șansa unui nou început. Taurii ating limite, iar Gemenii vor deveni mai optimiști

Leu/Ascendent în Leu

Soarele s-a rupt de conjuncția cu Neptun și va intra într-un semn care îți priește enorm. Recomandarea pentru tine este să mai ai puțină răbdare. Chiar dacă ai impresia că ceea ce ți s-a promis nu se întâmplă, nu este cazul să grăbești tu ceva. Așteaptă, relaxează-te, iar lucrurile bune vor veni.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, se apropie de o conjuncție cu Chiron. Venus se va apropia de o conjuncție cu Saturn în casa a 7-a. Este posibil să ai foarte multe dubii legate de partener sau acesta poate avea impresia că tu ești foarte rece. Astrologul te sfătuiește să fii mai vulnerabil și deschis. Spune-i ce te supără, chiar dacă pe moment poate părea ridicol ceea ce spui. În spatele cuvintelor, se pot ascunde temeri mai vechi.

Citește și Aritmia cardiacă: mit și realitate 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel