Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Prospețime și noutate pentru o zodie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, ne spune ce aduce Luna Nouă în Taur pentru zodii!

 

Astăzi avem Lună Nouă în Taur, un eveniment aparte! Deoarece în momentul producerii sale, avem Soare, Lună, Venus, Jupiter și Uranus toate în acest semn. Luna Nouă în Taur își propune să ne ajute să găsim stabilitatea și siguranța pe toate planurile, dar mai ales în zona emoțională. Avem nevoie de propriul ritm, fără a ne repezi. Schimbările trebuie făcute treptat. Deoarece Venus, guvernatoarea Taurului, se află în același semn cu Jupiter, va trebui să fim mai generoși cu propria persoană. Cei care se vor putea bucura cu adevărat de acest eveniment sunt cei născuți în zodiile de pământ: Taur, Fecioară și Capricorn.

Iată care sunt previziunile zilnice!

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în casa a 2-a, unde se mai află Soarele, Jupiter și Uranus. Ce înseamnă asta? Trebuie să vină banii. Dar partea negativă este că vin și pleacă. Important este că dacă apar cheltuieli, ai și banii pentru ele. Mercur în semnul tău te va sprijini.

Taur/Ascendent în Taur

Ai nevoie de prospețime. Deschide dulapurile sufletului tău și caută noutatea. Chiar dacă ești mai rigid și stabil, tot ai nevoie de un impuls din când în când pentru a o lua de la capăt într-un anumit domeniu.

Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă din Taur

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă se petrece în casa a 12-a. Posibil să ai vise sau revelații în această perioadă. Analizează-ți somnul.

Rac/Ascendent în Rac

Luna este guvernatorul tău și va fi în casa a 11-a. Caută compania oamenilor care te fac să te simți bine. Dacă ai un prieten care doar se victimizează și se plânge, nu ieși cu el astăzi. În schimb, caută pe cineva cu care să râzi, să glumești și să te bucuri de viață.

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Leu/Ascendent în Leu

În viața ta se pot întâmpla lucruri care pe moment nu au sens. Deși nu înțelegi ceea ce se întâmplă, vei ajunge să crezi că nimic nu este întâmplător. Toate acestea vor avea loc în sfera profesională. Poate apărea un eveniment, o decizie, o schimbare. Ar putea să nu te influențeze în mod direct, dar ajungi și tu implicat.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Nouă se petrece în casa a 9-a. Pentru că Mercur, guvernatorul tău, încă este influențat de conjuncția cu Chiron, recomandarea astrologului este să manifestezi dorul de ducă. Plimbă-te și citește. Măcar cu gândul călătorește departe.

Horoscop săptămânal. TREI zodii trebuie să facă schimbări pentru binele lor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel